Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 ian 2016 - Anul XXI, nr. 18 (6131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Un tânăr de 18 ani, trimis în judecată pentru tentativă de omor, a ajuns la spital intoxicat cu alcool şi medicamente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 18 ani, din satul Racova, comuna Udeşti, a ajuns în stare gravă vineri dimineaţă, în jurul orei 5.00, la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, după ce, cu o seară înainte, a consumat alcool cu medicamente, el fiind diagnosticat de medici cu „intoxicaţie voluntară medicamentoasă cu alcool” şi internat în secţia de boli interne.

În momentul intoxicării, tânărul, Cătălin Alexandru Boicu, se afla la domiciliu sub măsura controlului judiciar, după ce în luna septembrie a atacat împreună cu fratele său un consătean, pe care l-au bătut cu bestialitate.

 

Tentativă de sinucidere sau un simplu accident

Tatăl lui Cătălin Alexandru Boicu le-a povestit poliţiştilor că joi după-amiază tânărul a consumat băuturi alcoolice, după care, din cauza unei dureri de măsele, a înghiţit mai multe pastile dintr-o cutie. La scurt timp după ce a luat medicamentele a început să se simtă rău, motiv pentru care, spre dimineaţă, tatăl tânărului a solicitat un echipaj de ambulanţă pentru a-i acorda asistenţă medicală. O ambulanţă l-a preluat pe tânăr pentru investigaţii la spital, personalul medical luând şi respectiva cutie de medicamente. După acordarea primului ajutor de către medicii urgentişti, tânărul a fost internat în secţia de boli interne pentru investigaţii amănunţite. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a încerca să afle cum s-au petrecut lucrurile cu o seară înainte şi dacă gestul tânărului poate fi interpretat ca fiind o tentativă de sinucidere sau un simplu accident. Când starea pacientului internat o va permite, acesta va fi audiat de oamenii legii pentru a clarifica toate aceste aspecte ale anchetei.

Cătălin Alexandru Boicu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava în luna octombrie a anului trecut, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Alături de tânărul de 18 ani, pentru aceeaşi acuzaţie a fost trimis atunci în judecată şi fratele său, Sorin Gabriel Boicu, de 19 ani. Cei doi sunt acuzaţi că în seara zilei de 13 septembrie 2015 au atacat un consătean şi l-au lovit în repetate rânduri cu o bâtă de lemn şi cu un cuţit, provocându-i acestuia leziuni care i-au pus viaţa în pericol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 18 ani, trimis în judecată pentru tentativă de omor, a ajuns la spital intoxicat cu alcool şi medicamente.
 Vizualizări articol: 2009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr de 18 ani, trimis în judecată pentru tentativă de omor, a ajuns la spital intoxicat cu alcool şi medicamente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tășcuțe cu portocale Sunt clătite cu multă, multă umplutură, aromate, delicate, care mai și arată bine pe orice masă festivă.Avem nevoie de:6 foi de clătită obișnuite ( din 2 ouă, lapte și făină), 250g cremă de brânză sau brânză de vacă cu... Citeşte