Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 ian 2016 - Anul XXI, nr. 6 (6119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intervenţii mai rapide

Subunitatea de pompieri de la Dolhasca se inaugurează luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a anunţat că luni, 11 ianuarie, va avea loc deschiderea oficială a Punctului de Lucru ISU din oraşul Dolhasca, subunitatea urmând a fi compusă din două echipaje, unul cu autospecială cu apă şi accesorii pentru descarcerare şi unul cu ambulanţă SMURD tip B. Prin deschiderea acestui nou punct de lucru, timpii de intervenţie la accidente, incendii, cazuri medicale grave sau alte situaţii de urgenţă din zona Dolhasca vor fi mult mai reduşi. Punctul de lucru ISU de la Dolhasca, subordonat Detaşamentului de pompieri Fălticeni, va acoperi, pe lângă Dolhasca, oraşul Liteni, comuna Dolheşti şi satul Slobozia (comuna Fântânele).

Sediul a fost amenajat şi pus la dispoziţie de Primăria oraşului Dolhasca. Amenajarea dormitorului pentru personal şi a garajului pentru maşinile de intervenţie a dat mari bătăi de cap autorităţii locale din Dolhasca, după ce lucrările de renovare a unor vechi spaţii au fost subevaluate şi s-a găsit foarte greu o firmă dispusă să lucreze pe suma prevăzută în proiect. Din această cauză, deschiderea punctului de lucru al ISU de la Dolhasca a fost amânată de mai multe ori.  

Încă din 2013, conducerea ISU a anunţat că este nevoie de un punct de intervenţie pentru situaţii de urgenţă la Dolhasca.Asta pentru că, în caz de urgenţe majore, maşinile de intervenţie vin de la Fălticeni, de la 25 de kilometri, ceea ce în multe cazuri înseamnă prea târziu.

Dacă Primăria Dolhasca a amenajat sediul, ISU Suceava a venit cu maşinile de intervenţie şi cu personalul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subunitatea de pompieri de la Dolhasca se inaugurează luni.
 Vizualizări articol: 1688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subunitatea de pompieri de la Dolhasca se inaugurează luni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friganele dulci din pâine (french toast) Dintre dulciurile economice din copilărie, friganelele din pâine sunt printre cele mai des pregătite și mai târziu, când am crescut, nu mai avem timp și am constatat că nici priceperea mamei și bunicii în ale bucătăriei nu le... Citeşte