Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 ian 2016 - Anul XXI, nr. 6 (6119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ambiţie

Balan: „Voi candida pentru că sunt convins că deţin cele mai bune soluţii de modernizare a municipiului Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Voi candida pentru că sunt convins că deţin cele mai bune soluţii de modernizare a municipiului Suceava”. Declaraţia îi aparţine preşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, şi a fost făcută în prima conferinţă de presă din noul an, în care şi-a prezentat câteva dintre ideile programului său de dezvoltare a municipiului reşedinţă de judeţ.

Balan a declarat că are în vedere două lucruri esenţiale, şi anume dezvoltarea oraşului de la fiecare scară de bloc şi descongestionarea traficului rutier. În opinia candidatului PNL, fluidizarea traficului rutier reprezintă una dintre problemele care trebuie rezolvate cu prioritate în municipiul Suceava, arătând că dacă s-ar fi finalizat investiţia în ruta ocolitore a Sucevei demarată de fosta administraţie judeţeană, precum şi dacă s-ar fi realizat şi cea de-a doua rută aflată în program la acea vreme, şi anume Cumpărătura-Ipoteşti-Salcea, lucrurile ar fi stat cu totul altfel.

”Imaginaţi-vă dacă s-ar fi continuat lucrările şi după anul 2012 ce bine ar fi fost. Nu s-a mişcat nimic la şoseaua de centură a Sucevei, lucru care îngreunează extrem de mult traficul în Suceava. De asemenea, nu s-a mai închis inelul Cumpărătura-Ipoteşti-Salcea. Dacă lucrările ar fi continuat în aceşti patru ani de zile şi s-ar fi făcut şi ruta a doua la Suceava am fi inspirat mai mult oxigen şi mai puţine noxe de la maşinile care tranzitează oraşul. Avem soluţiile date de specialiştii în fluidizarea traficului rutier pe care le vom pune în practică imediat după câştigarea alegerilor locale. Dacă întrebaţi acum pe cineva din Suceava care este principala problemă vă va răspunde că traficul rutier. Am văzut managementul oferit în ultimii 20-25 de ani de Primăria Suceava în privinţa rezolvării acestei probleme. Nu a existat viziune. Poate unii vor spune că nimeni nu s-a gândit că zona industrială va deveni una comercială, unde traficul este infernal. Vreau să spun că şi atunci când era zonă industrială traficul era foarte mare pentru că acolo lucrau foarte mulţi oameni. Nu putem da vina pe centrele comerciale că traficul s-a îngreunat mult, ci trebuie ca noi să găsim soluţii să le spunem sucevenilor că ştim ce avem de făcut”, a declarat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan: „Voi candida pentru că sunt convins că deţin cele mai bune soluţii de modernizare a municipiului Suceava”.
 Vizualizări articol: 3434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Balan: „Voi candida pentru că sunt convins că deţin cele mai bune soluţii de modernizare a municipiului Suceava”3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Distrugerea aproape in totalitate a spatiilorverzi trimis de
( 9 ian 2016, 15:22:04
Primarul nostru impreuna cu acolitii lui s-au profilat pe distrugerea aproape in totalitate a spatiilor verzi, ridicind fel de fel de cladiri neinteresante si disproportionate.. Legislaţia în vigoare nu este suficient de clară în a defini termenul de spaţiu verde, la ei, conducatorii, este absolut legal să se admită efectuarea unor investiţii pe ,,terenurile aflate în paragină”. În concluzie, nu trebuie să mai fim surprinşi dacă unica oază de verdeaţă din faţa blocului, ce nu figurează ca parc de recreere, să fie înlocuită, peste noapte, cu o construcţie din beton. În municipiul Suceava sunt amenajate doar cîteva miniparcuri, mai bine spus imitatii de parcuri pe ici-colo si nimic amenajat printre blocuri!
2.   Interviu cu Ioan Balan cel mai bun politician: trimis de
(10 ian 2016, 19:33:52
 ☭ s a

Se spune despre dvs. că sunteţi un dalmaţian politic, că duceţi mediul interlop în Parlament. Ce conexiuni aveţi cu această lume?
- Trăim într-un oraş mic, unde fiecare se cunoştea cu fiecare. Cunosc foarte mulţi tineri care în anumite momente din viaţa lor au purtat sintagma de interlop. Nu mă feresc să spun că îi cunosc, dar nu au avut niciodată influenţă asupra mea, din punct de vedere al comportamentului şi, mai nou acum, ca decizie.
- Am auzit că v-aţi folosit de astfel de persoane ca să faceţi bani şi că aţi asistat la momente de tortură, la strâns degete în uşă sau smuls unghii cu patentul. De unde s-au născut aceste istorii?
- De la a-i cunoaşte pe cei pe care îi numiţi interlopi până la a spune că am fost martor la astfel de scene e distanţă lungă. Nici nu ştiu dacă cei pe care îi cunosc eu au fost implicaţi vreodată în aşa ceva. Dar vă spun cu certitudine că toţi cei pe care îi cunosc nu şi-au permis faţă de mine nici măcar o înjurătură.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friganele dulci din pâine (french toast) Dintre dulciurile economice din copilărie, friganelele din pâine sunt printre cele mai des pregătite și mai târziu, când am crescut, nu mai avem timp și am constatat că nici priceperea mamei și bunicii în ale bucătăriei nu le... Citeşte