Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 ian 2016 - Anul XXI, nr. 6 (6119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accidente provocate de şoferi băuţi care au părăsit locul faptei

Duminică, 10 Ianuarie 2016 (11:40:42)
Doi şoferi băuţi au provocat vineri accidente rutiere şi apoi au părăsit locul faptei. Primul accident s-a înregistrat în jurul orei 06:00, pe str. Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, când un şofer ce conducea autoturismul Skoda, într-o curbă deosebit de periculoasă, nu a redus și adaptat viteza la condițiile de carosabil acoperit cu gheață și zăpadă, maşina a intrat în derapaj și pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Nissan, condus regulamentar din sensul opus de un bărbat de 35 ani, localnic. În urma impactului, conducătorul auto de 35 de ani și un pasager de 26 ani, din localitate, au suferit leziuni uşoare, iar conducătorul autoturismului Skoda a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.În jurul orei 10:10, la sediul poliţiei Câmpulung Moldovenesc s-a prezentat un bărbat de 46 ani, din comuna Dorna Arini, care a declarat că el a condus autoturismul marca Skoda la momentul producerii accidentului.Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,20 mg/l, iar la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.Al doilea accident de vineri provocat de un şofer beat s-a produs la ora 20:50, pe DJ 190 în interiorul comunei Fântânele. O femeie de 46 ani, din localitate, ce se deplasa în calitate de pieton pe partea stângă a părţii carosabile, a fost acroşată de un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers şi care a pătruns pe contrasens, iar conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului.În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. Autoturismul a fost găsit abandonat în curtea unei locuinţe din satul Fântânele, iar conducătorul auto a fost identificat după aproximativ 3 ore ca fiind un bărbat de 57 ani, din comuna Vereşti.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente provocate de şoferi băuţi care au părăsit locul faptei.
 Vizualizări articol: 2364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accidente provocate de şoferi băuţi care au părăsit locul faptei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friganele dulci din pâine (french toast) Dintre dulciurile economice din copilărie, friganelele din pâine sunt printre cele mai des pregătite și mai târziu, când am crescut, nu mai avem timp și am constatat că nici priceperea mamei și bunicii în ale bucătăriei nu le... Citeşte