Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 ian 2016 - Anul XXI, nr. 6 (6119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parteneriat

Gheorghe Flutur susţine vehement candidatura lui Ioan Balan pentru Primăria Suceava din partea PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat ieri că susţine vehement candidatura din partea acestui partid a deputatului Ioan Balan pentru funcţia de primar al municipiului Suceava. Gheorghe Flutur a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că vrea să lămurească şi să închidă definitiv subiectul cu privire la candidatul PNL pentru Primăria Suceava, subliniind în mod clar că acesta va fi liderul liberalilor din municipiul reşedinţă de judeţ, deputatul Ioan Balan. „Din punctul nostru de vedere, candidatul PNL este deputatul Ioan Balan. Au mai apărut fel de fel de discuţii despre primarul Ion Lungu. Vă aduceţi aminte că anul trecut l-am aşteptat. Au fost alegerile prezidenţiale în 2014 şi l-am aşteptat. Acum, din punctul nostru de vedere este un subiect închis”, a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat că PNL Suceava îşi respectă parteneriatul cu oamenii fideli partidului, care au fost alături de partid şi în perioade mai grele. Flutur a vorbit în mod special despre parteneriatul şi echipa care o va face cu deputatul Ioan Balan pentru câştigarea funcţie de primar al Sucevei. „Am încredere în acest parteneriat cu Ioan Balan. Celelalte discuţii sunt doar speculaţii şi atâta tot”, a mai precizat preşedintele PNL Suceava.

 

Flutur: „Ioan Balan este un om în care eu cred”

Flutur a insistat asupra importanţei unui parteneriat şi a unei echipe solide în cadrul PNL Suceava, care să lucreze şi să fie împreună şi atunci când partidul este la putere, dar şi în situaţia în care pierde alegerile. „E nevoie de o echipă şi de un parteneriat. Când lucrezi de unul singur sau când îţi alegi un culoar care îţi convine doar la un moment dat să-ţi fie cald, pentru că asta e conjunctura politică, nu cred că este corect. Mi-am dorit ca oamenii să fie alături de noi în echipă, şi ţin foarte mult la asta, şi când ne este bine, şi când ne este rău. Să ne asumăm toate aceste lucruri”, a precizat Flutur, care a adăugat că „eu ca lider politic naţional am plătit alături de partidul meu, care s-a erodat la guvernare. Nu eram la guvernare, eram preşedinte de CJ Suceava, dar lider politic la vârf. Partidul meu a plătit, dar pot să spun că în acea perioadă Suceava a avut de câştigat. Însă eu ca lider politic am avut de pierdut, pentru că am plătit alături de partidul meu. Consider că şi ceilalţi trebuiau să rămână să plătească alături de partidul lor, pentru că într-o guvernare sau în ecuaţia politică de multe ori trebuie să-ţi asumi şi erodarea politică”.

Gheorghe Flutur a subliniat că este convins de faptul că Ioan Balan va câştiga pentru PNL funcţia de primar al Sucevei. „Ioan Balan este un om în care eu cred, care a făcut multe ca om politic, este un tânăr ambiţios. Şi cred că Suceava are nevoie de aşa ceva în perioada următoare, în provocarea, şi dacă vreţi, în concurenţa cu celelalte municipii capitală de judeţ din România. Pilonii de bază la alegerile locale de anul acesta sunt primarii, iar kilometrul zero este municipiul Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele liberalilor suceveni a arătat că, pentru el, la alegerile locale de anul acesta cel mai important lucru este câştigarea de către candidatul PNL a Primăriei Suceava, apoi a unui număr cât mai mare de primari, şi implicit preşedinţia Consiliului Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur susţine vehement candidatura lui Ioan Balan pentru Primăria Suceava din partea PNL.
 Vizualizări articol: 3749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Gheorghe Flutur susţine vehement candidatura lui Ioan Balan pentru Primăria Suceava din partea PNL2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Limba noastră-i o comoară trimis de
( 9 ian 2016, 11:11:31
„Vehement”, mă?doh
Oare a cui o fi nuca asta priponită în perete?
A declarantului sau a cronicarului?thinking
2.   Suceava este mizerabila! trimis de
( 9 ian 2016, 14:54:33
De ani de zile, in Suceava, care este municipiu reşedinţă de judeţ cu tot felul de orgolii, nu s-a reuşit încropirea unui oras mai acătării. Primarul nostru impreuna cu acolitii lui s-au profilat pe distrugerea aproape in totalitate a spatiilor verzi, ridicind fel de fel de cladiri neinteresante si disproportionate. Se merge pe principiul incetatenit deja, ca functia trebuie sa iti foloseasca tie si nu comunitatii pe care o conduci si de care trebuie sa ai grija. Mai conteaza f. mult pregatirea, educatia pentru frumos si cultura celui ce este in functie. Conteaza si oamenii de valoare de care se inconjoara, pentru a-si pune amprenta asupra unei localitati care, prin compozitia socio-profesionala, nu are veleitati pentru cultura si frumos, asa cum vedem la Botosani. Aici, noi, pe forum tot timpul am atras atentia sa se gaseasca un colectiv de oameni valoarosi. Regretam aspectul actual al Sucevei, dar si mai mult regretam faptul ca pentru lucrul urit si prost nimeni nu raspunde.
3.   Sunt peste tot ridicate garaje pe locurile dejoaca trimis de
( 9 ian 2016, 14:58:06
Nici un fel de proportii de arhictectura, de functionalitate, totul dupa ureche. Interesul la noi a fost si este sa se faca blocuri si vile in prostie, peste tot, fara un plan, fara sa se urmareasca o linie armonioasa, un echilibru. Anormala este situaţia ca Suceava nu se extinde cum este firesc, ci continua sa se comprime folosind inca toate spatiile verzi ce au mai ramas de la comunisti. La noi au primat interesele marunte si spaga din orice. Sunt peste tot ridicate garaje pe locurile de joaca, iar copiii nu au macar o groapa de nisip unde sa se joace. Nu mai avem spatii libere pentru amenajarea de terenuri de tenis, volei, badminton, gropi cu nisip pentru joaca copiilor, etc.
Nu este planificata in viitorii ani o pista functionala pentru ciclisti in tot orasul. De ce nu se planifica si nu se iau in consideratie aceste lucruri care ţin de sanatate si civilizatie? Se urmaresc doar cistiguri imediate, distrugindu-se toate spatiile verzi, carora le iau locul blocurile, vilele!? Beton si iar beton! Nu se pot ridica blocuri si vile in afara orasului ? Unde sa se joace copiii nostri si unde sa ne recreem, noi, cu totii…doar printre parcari, blocuri si intre gardurile inalte ale vilelor?!
4.   Vehemenţă trimis de
( 9 ian 2016, 17:01:31
Domnule Flutur,
Apreciez ca susțineți un candidat. Spuneți-mi cum va arata Suceava după 4 ani cu Ioan Bălan: arhitectura urbană, străzi(precizaţi străzile), trotuare, piste biciclişti, parcări, asociaţii proprietari, ACET, etc..
Așa la nivel general, ce dacă îl susținerţi?
Va aștept cu proiectul Ioan Bălan, dacă îl accept, sunt primul care-l votez, în rest numai de bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friganele dulci din pâine (french toast) Dintre dulciurile economice din copilărie, friganelele din pâine sunt printre cele mai des pregătite și mai târziu, când am crescut, nu mai avem timp și am constatat că nici priceperea mamei și bunicii în ale bucătăriei nu le... Citeşte