Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 ian 2016 - Anul XXI, nr. 4 (6117)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 7-13 ianuarie 

Târgul colecţionarilor, la Iulius Mall

În acest sfârşit de săptămână, bucovinenii pot descoperi obiecte impresionante, cu amprenta trecutului, la Târgul Colecţionarilor de la Iulius Mall. De vineri până duminică, în perioada 8-10 ianuarie, colecţionarii îşi vor prezenta articolele adunate din toate colţurile lumii, a căror valoare este sporită de trecerea timpului. Mic mobilier, bijuterii, filatelie, numismatică, porţelanuri, cărţi, ceasuri, tablouri, decoraţiuni şi accesorii sunt doar o parte din universul obiectelor cu dichis din Iulius Mall. Târgul este organizat în parteneriat cu Bucovinart.

 

Sport pe gheaţă, la Ice Dream

Amatorii sportului pe patine pot petrece clipe de bucurie în compania prietenilor sau a familiei, mişcându-se pe gheaţa de la Ice Dream. Patinoarul este deschis zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate de distracţie pe gheaţă costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Ice Dream pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

 

Vineri, 8 ianuarie

„Concertul pentru Anul Nou 2016”

„Concertul pentru Anul Nou 2016”, susţinut de Filarmonica Botoşani, dirijor Ioan Adrian Morar, şi invitaţii ei: soliştii Paula Iancic, soprană, Tiberius Simu, tenor, Nicoleta Sasu, balerină, Alexandra Scriminţ, balerină, Adrian Scriminţ, balerin, va avea loc de la ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Biletele pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură Suceava şi costă 40 de lei şi 30 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

 

Sâmbătă, 9 ianuarie

Invitaţie la distracţie pentru cei mici

În ultima sâmbătă din vacanţa de iarnă, prichindeii primesc de la Iulius Mall o invitaţie la distracţie. De la ora 14.00, în zona KidsLand, copiii îşi pot dezvolta creativitatea şi îndemânarea într-o manieră ludică. Alături de specialiştii Creativ & Deco, cei mici vor picta rame foto din lemn, în formă de animăluţe. Materialele necesare sunt puse la dispoziţia participanţilor de Iulius Mall, iar năzdrăvanii vor putea lua creaţiile acasă.

 

Întâlnire cu clovnul Bobo

Ştrengarii vor petrece, de la ora 16.00, în compania clovnului Bobo. Şi în acest an, îndrăgitul personaj s-a pregătit cu farse, jocuri şi concursuri noi, spre încântarea copiilor. Alături de prieteni, cei mici vor petrece o după-amiază minunată, iar surprizele dulci nu vor lipsi.

 

Dans pentru clienţii Iulius Mall

Clienţii care vor să se delecteze cu momente dansante sunt aşteptaţi, de la ora 12.00, în sala de conferinţe de la etajul Iulius Mall. Spectacolele antrenante sunt oferite de copiii de la Unik Dance, coordonaţi de antrenoarea Elena Hangan. 

 

Duminică, 10 ianuarie

Dans pentru clienţii Iulius Mall

Clienţii care vor să se delecteze cu momente dansante sunt aşteptaţi, de la ora 14.00,  în sala de conferinţe de la etajul Iulius Mall. Spectacolele antrenante sunt oferite de copiii de la Unik Dance, coordonaţi de antrenoarea Elena Hangan.

 

Salsa Family

Cei care vor să-şi exerseze mişcările pot accepta invitaţia Iulius Mall: „Simte ritmul, simte muzica!”. De la ora 17.00, la parterul mallului, în compania profesioniştilor de la şcoala Salsa Family, începătorii sau experimentaţii vor dansa pe ritmuri latino caraibice, salsa, bachata şi merengue. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frecăței (sau răzălăi) Probabil că mulți dintre noi își amintesc această denumire legată de ”ceva bun cu lapte”, din copilărie. Frecățeii sunt niște simple paste făinoase cu ou, făcute acasă, fără mari eforturi, și se pot consuma fie fierți în... Citeşte