Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 ian 2016 - Anul XXI, nr. 4 (6117)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În 2015

ISU Suceava, fruntaş la nivel naţional în ceea ce priveşte dotările obţinute prin sponsorizări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a primit pe parcursul anului trecut cele mai multe sponsorizări dintre toate inspectoratele din ţară, concretizate în dotări în sumă totală de peste 226.000 de lei. Într-un clasament postat pe site-ul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din România, ISU Suceava este pe poziţia a doua la sponsorizări, în condiţiile în care pe primul loc se află structura centrală a pompierilor din România.

ISU Suceava se clasează atât de bine în acest top datorită faptului că a primit prin donaţie o autoşenilată în valoare de 182.831 de lei. Autoşenilata este pentru intervenţii în condiţii deosebit de grele, pe terenuri foarte accidentate, pe zăpadă şi în mediul acvatic, practic în zone inaccesibile cu alte mijloace ale pompierilor. O parte importantă din această sumă a fost donată de omul de afaceri sucevean Florin Andronic, cel care, prin redirecţionarea a 20% din impozitul pe profit al companiei sale către ISU Suceava, a oferit un sprijin foarte consistent: 12.000 de lei într-o primă fază şi apoi încă 60.500 de lei. Restul sumei a fost completată din banii colectaţi de Fundaţia pentru SMURD.

Generalul de brigadă Ion Burlui, inspectorul-şef al ISU Suceava, a explicat la vremea respectivă importanţa gestului lui Florin Andronic: „În ultimii ani am beneficiat în mai multe rânduri de donaţii, însă elementul de noutate în cazul acestui om este că el a venit în mod deliberat la noi cu intenţia de a dona, şi, mai mult, cu o sumă importantă. Foarte important este şi că la o astfel de donaţie din partea omului de afaceri, Fundaţia pentru SMURD nu a putut refuza completarea sumei necesare achiziţionării autospecialei”.

Alte donaţii către ISU Suceava au constat în materiale de construcţie în valoare de 5.800 de lei (SC Olticonst SRL Sadova), calculatoare, componente IT, laptop, tablete, scaner, multifuncţionale, în valoare de 32.000 de lei, de la Asociaţia „Pompierii Bucovineni” Suceava, şi materiale promovare risc incendii, în valoare de 4.400 de lei, de la Generali România.

În total, în 2015, la nivel naţional au fost făcute, conform datelor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, 179 de sponsorizări, cele mai multe de la societăţi comerciale, Fundaţia pentru SMURD, asociaţii, dar şi de la persoane fizice.

Cele 179 de sponsorizări au totalizat 2.025.248 de lei şi au constat în principal în echipamente electronice şi IT, mijloace, echipamente şi accesorii de intervenţie, materiale de construcţii, mobilier sau consumabile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ISU Suceava, fruntaş la nivel naţional în ceea ce priveşte dotările obţinute prin sponsorizări.
 Vizualizări articol: 1946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
ISU Suceava, fruntaş la nivel naţional în ceea ce priveşte dotările obţinute prin sponsorizări5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frecăței (sau răzălăi) Probabil că mulți dintre noi își amintesc această denumire legată de ”ceva bun cu lapte”, din copilărie. Frecățeii sunt niște simple paste făinoase cu ou, făcute acasă, fără mari eforturi, și se pot consuma fie fierți în... Citeşte