Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 ian 2016 - Anul XXI, nr. 4 (6117)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Zizou, antrenorul perfect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cum, cine? Noi, Real de Madrid. Numirea lui Zizou în urmă cu vreo trei zile în locul lui Rafa Benitez a fost surprinzătoare doar pentru cei care nu ştiu cum e chestia cu Realul dintotdeauna, nu doar de ieri, alaltăieri: de câte ori scârţâie căruţă, se aduce un antrenor care să simtă pulsul. Nu e nevoie de mari scule, cu pedigree de excepţie în meserie. Din ăştia aducem doar atunci când treaba merge, pentru a o strica şi a o lua, iar şi iar, de la capăt. Însă când dezastrul bate la uşă (iar acum exact despre asta e vorba: din Copa del Rey ne-a eliminat un cartonaş necontabilizat, în Primera avem vreo 5 puncte în spatele Barcelonei, ba şi o înfrângere catastrofală în meciul direct, ar mai rămâne doar Champions' League) ne amintim că la Real de Madrid antrenorul nu are mari chestii de arătat el însuşi, ci rolul lui este mai degrabă cel de a ţine cumva în frâu banda de supervedete. La chestia asta nu cred că s-a priceput foarte tare Rafa. Şi cred că nici Mourinho ori alţii care s-au mai perindat după 2003, când am câştigat penultima oară Liga Campionilor. Ultimul de care îmi amintesc că era "madridista" 100% a fost Vicente del Bosque, cel gonit tocmai după trofeul din 2003. După el, au venit numai vedete ale antrenoratului, deşi vedetele din teren numai de una în plus, pe bancă, nu aveau nevoie. Sigur că în cazul lui Zizou se pune şi problema ştiinţei de carte, a meseriei în sine. Pesimiştii zic că nici un fost enorm fotbalist n-a rupt gura târgului şi ca antrenor, fie el Cruyff, Maradona ori Hagi. Da, numai că nici măcar unul din ei n-a avut tehnica de comunicare pe care o stăpâneşte Zizou. Amintiţi-vă doar de scena cu Matterazzi (din ditamai finala Campionatului Mondial, nu dintr-un amical pe bere!), când italianul i-a zis ceva de familie, iar peste o secundă zăcea lat! Repet, într-o finală urmărită de miliarde de oameni. Păi, ia imaginaţi-vă ce s-ar putea petrece în vestiar, unde ar fi doar ei între ei, adică Zizou, de o parte, iar de cealaltă vreun şmecher (Ronaldo, Bale) care să cârâie la ce zice "mister"! Nici nu vreau să-mi imaginez. Iar simplul fapt că primul transfer pe care şi-l doreşte este readucerea lui Iker în poartă, deja face din el singurul antrenor de care are nevoie Real. Şi noi, Real-iştii!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zizou, antrenorul perfect.
 Vizualizări articol: 1908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Zizou, antrenorul perfect3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frecăței (sau răzălăi) Probabil că mulți dintre noi își amintesc această denumire legată de ”ceva bun cu lapte”, din copilărie. Frecățeii sunt niște simple paste făinoase cu ou, făcute acasă, fără mari eforturi, și se pot consuma fie fierți în... Citeşte