Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 ian 2016 - Anul XXI, nr. 4 (6117)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În miez de iarnă

Dezbrăcată complet, o femeie a mers ieri pe străzile Sucevei, în plină zi

Joi, 7 Ianuarie 2016 (12:59:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
O femeie care a umblat ieri pe străzile oraşului Suceava în pielea goală a fost filmată de un şofer care aştepta culoarea verde a semaforului, în timp ce aceasta traversa strada.Chiar dacă afară temperaturile erau negative, iar în jur era aşternută zăpadă, femeia, dezbrăcată complet, aşteaptă liniştită la semafor, să se facă verde, traversând strada, înspre parcul Areni.Filmarea a fost realizată chiar în centrul oraşului, în intersecţia de lângă sediul Primăriei Suceava, şi a fost postată pe Facebook de unul dintre participanţii la traficul rutier, care a filmat-o din maşină, cu mobilul.Prezenţa sa pe stradă, în cursul zilei de miercuri, 6 ianuarie, este confirmată şi de camerele video ale Primăriei Suceava, care au înregistrat-o venind dinspre Magazinul Bucovina, în jurul orei 13.00, de unde a mers până la Primărie, de acolo îndreptându-se spre Universitate şi apoi înspre zona Belvedere.Din păcate, prezenţa sa pe străzi nu a fost remarcată de Poliţie sau alte autorităţi care să solicite intervenţia unor cadre medicale, mai ales că este posibil ca femeia să sufere de afecţiuni psihice şi să necesite ajutor de specialitate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezbrăcată complet, o femeie a mers ieri pe străzile Sucevei, în plină zi.
 Vizualizări articol: 38447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 10 voturi
Dezbrăcată complet, o femeie a mers ieri pe străzile Sucevei, în plină zi4.9510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mintea a inceteat sa mai functineze normal trimis de
( 7 ian 2016, 14:01:52
Nu este de glumit, gestul acestei femei este urmarea stresului care macina populatia Romaniei la ora actuala. Omul ajunge in asemenea ipostaze hilare atunci cand mintea inceteaza sa mai functineze normal. Este o boala psihica care macina pur si simplu populatia tarii.
Unii se arunca de pe blocuri, altii se spanzura, altii se arunca in statiile de metrou, altii se otravesc, altii se aruca in fata trenului. Oameni buni, nu este de glumit ! SMURD-ul trebuie sa intervina si in asemena situatii, e un caz special care trebuie tratat ca atare de societate, femeia trebuie ajutata, e intr-o faza delicata.
1.1  RE: Mintea a inceteat sa mai functineze normal trimis de
( 7 ian 2016, 23:47:36
asa este ...o situatie foarte trista ...nu stiu de ce nimeni nu a sunat la 112.nimanui nu i pasa de aproapele lui ...Politia nu era pe nicaieri ?1 ce fel de oameni suntem ?
se ved clar ca femeia avea mintile ratacite ..si tot mai multi vom ajunge asa ...Doamne ajuta ptr poporul asta napastuit ....!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frecăței (sau răzălăi) Probabil că mulți dintre noi își amintesc această denumire legată de ”ceva bun cu lapte”, din copilărie. Frecățeii sunt niște simple paste făinoase cu ou, făcute acasă, fără mari eforturi, și se pot consuma fie fierți în... Citeşte