Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2016 - Anul XXI, nr. 1 (6114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aseară

Trenurile spre Ardeal şi Banat, blocate mai bine de o oră din cauza gerului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Temperaturile foarte scăzute de ieri au creat probleme pe calea ferată 502, care leagă Moldova de Ardeal şi Banat, o fisură apărută pe şină, între staţiile Frasin şi Gura Humorului, oprind traficul mai bine de o oră. Două trenuri Interregio, în care se aflau sute de oameni, au înregistrat întârzieri din cauza acestei defecţiuni. 

Trenul IR 1765 Iaşi-Timişoara Nord a fost oprit în staţia CFR Gura Humorului Oraş, la ora 18.05, unde a staţionat în jur de 70 de minute. Trenul care circula din celălalt sens a fost şi el oprit în staţia CFR din Frasin, unde a staţionat câteva zeci de minute. Ambele garnituri aveau vagoane suplimentare, ieri fiind o zi cu trafic ridicat, în condiţiile în care de astăzi mare parte din populaţie îşi reia activitatea.

Personalul de intervenţie de la CFR a reuşit totuşi să intervină prompt, defecţiunea de pe calea ferată fiind remediată în jurul orei 19.15. Cele două trenuri au fost puse în mişcare imediat după această oră.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a informat aseară că traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, însă circulaţia trenurilor este adaptată la condiţiile meteo nefavorabile. Mai exact, pentru siguranţa traficului, au fost introduse restricţii de viteză.

"Echipele feroviare de specialitate fac verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată de pe raza judeţelor aflate sub cod galben, iar pe segmentele unde situaţia o impune se intervine operativ pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice care se pot înregistra la nivelul şinei, din cauza temperaturilor foarte scăzute. Pasagerii sunt rugaţi ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească", se arată într-un comunicat al companiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trenurile spre Ardeal şi Banat, blocate mai bine de o oră din cauza gerului.
 Vizualizări articol: 1709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trenurile spre Ardeal şi Banat, blocate mai bine de o oră din cauza gerului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mămăliga de barabule După prea multe mâncăruri grele și consistente cu care ne-am răsfățat la final de an, o variantă simplă și foarte gustoasă pentru un prânz mai ușor de digerat este cea oferită tradițional pe la pensiunile de la munte – mămăliga de... Citeşte