Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2016 - Anul XXI, nr. 1 (6114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scene de coşmar

Doi tineri, arestaţi pentru că au intrat în casă peste o femeie de 56 de ani şi au violat-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri, unul în vârstă de 21 de ani şi unul de 16 ani, ambii din Probota - Dolhasca, au fost arestaţi preventiv, în ultima zi a anului 2015, pentru comiterea infracţiunilor de „viol”, „violare de domiciliu” şi „furt”, victima lor fiind o femeie în vârstă de 56 de ani peste care au intrat în casă. Fapta a fost comisă în seara zilei de 28 decembrie, însă Poliţia oraşului Dolhasca a primit o sesizare abia a doua zi, în jurul orei 13.30.

Din ancheta derulată de poliţie rezultă că femeia în vârstă de 56 de ani se afla singură în casa sa din satul Probota, iar în jurul orei 21.00 a auzit bătăi în uşa de la intrare. Femeia a deschis uşa, moment în care doi tineri au prins-o de mâini şi au dus-o cu forţa într-o cameră. Femeia a fost lovită de mai multe ori şi trântită pe un pat, unde a fost obligată să întreţină relaţii sexuale. După ce şi-au satisfăcut poftele bolnave, cei doi atacatori au luat din casă o serie de bunuri şi au fugit. Femeia nu a anunţat imediat poliţia, precizând ulterior că îi era foarte frică, deoarece a fost ameninţată şi, în plus, nici nu are telefon mobil.

Ancheta din acest caz a fost preluată de ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, care au întocmit un cerc de suspecţi. Femeia a fost examinată medico-legal, fiind identificate numeroase leziuni produse prin violenţă, cu o dispunere care a indicat în mod clar agresiunea sexuală. Victima a fost diagnosticată cu leziuni care necesită în jur de 12 zile de îngrijiri medicale. 

Pe 30 decembrie, anchetatorii i-au reţinut pe Ionuţ Dumitru Colibă, în vârstă de 21 de ani, şi Vasile Ioan Ciurariu, de 16 ani, faţă de cei doi fiind pusă în mişcare acţiunea penală pentru comiterea infracțiunilor de „viol”, „violare de domiciliu” și„furt calificat”.

După ce a administrat probatoriul, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a decis ca cei doi să fie înaintaţi în faţa unui magistrat de la Judecătoria Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă. Pe 31 decembrie, Judecătoria Fălticeni a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi tineri.

Cei doi au solicitat, prin avocatul din oficiu, luarea măsurii mai blânde a arestului la domiciliu, însă magistraţii au respins această variantă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri, arestaţi pentru că au intrat în casă peste o femeie de 56 de ani şi au violat-o.
 Vizualizări articol: 4939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Doi tineri, arestaţi pentru că au intrat în casă peste o femeie de 56 de ani şi au violat-o5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mămăliga de barabule După prea multe mâncăruri grele și consistente cu care ne-am răsfățat la final de an, o variantă simplă și foarte gustoasă pentru un prânz mai ușor de digerat este cea oferită tradițional pe la pensiunile de la munte – mămăliga de... Citeşte