Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2016 - Anul XXI, nr. 1 (6114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urgenţe

Ambulanţele au circulat non-stop de Revelion şi în primele zile ale anului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultima zi a anului 2015 şi primele din acest an au fost la fel de pline ca şi cele de peste an pentru personalul Staţiei de Ambulanţă Judeţene (SAJ) Suceava. Astfel, în ziua de 31 decembrie, au chemat ambulanţa 150 de suceveni. Când cei mai mulţi dintre oameni se pregăteau să sărbătorească trecerea în noul an, o femeie în vârstă de 69 de ani, din Fălticeni, a încercat să-şi pună capăt zilelor aruncându-se pe fereastră, de la etajul unu. Ambulanţa chemată la faţa locului a dus-o imediat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticată cu contuzii toracice şi faciale. Pentru că nu este la prima tentativă de sinucidere, femeia a fost transferată la Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava pentru investigaţii amănunţite.

În prima zi a anului, ambulanţa a fost solicitată să intervină la 137 de cazuri. Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ, dr. Alexandru Lăzăreanu, printre acestea a fost şi cel al unor copii cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani. Este vorba despre trei copii din Gura Humorului, lăsaţi nesupravegheaţi într-o locuinţă neîncălzită, în condiţiile în care afară erau -15 grade. Echipajul de pe Salvare a dus copiii la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, iar cazul va fi preluat de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

În ziua de 2 ianuarie, la SAJ s-au înregistrat 151 de solicitări, printre care şi la un accident rutier grav, soldat cu o victimă decedată, la Rădăuţi.

În fiecare zi, la staţia de salvare din Suceava sunt pregătite să intervină două echipaje pentru ambulanţele de tip C (cu medic) şi 4-6 echipaje pentru ambulanţele tip B.

Zile normale de lucru au avut şi pompierii militari suceveni, care au intervenit, pe parcursul celor trei zile, în 108 misiuni din domeniul situaţiilor de urgenţă. Au fost 22 de incendii, 66 de intervenţii SMURD, 15 monitorizări şi cinci alte misiuni specifice.

Cele mai multe intervenţii s-au înregistrat în ajunul Anului Nou şi în noaptea acestuia, respectiv 57 de misiuni - 12 incendii, 29 SMURD, 13 monitorizări şi trei alte intervenţii specifice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambulanţele au circulat non-stop de Revelion şi în primele zile ale anului.
 Vizualizări articol: 1318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ambulanţele au circulat non-stop de Revelion şi în primele zile ale anului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mămăliga de barabule După prea multe mâncăruri grele și consistente cu care ne-am răsfățat la final de an, o variantă simplă și foarte gustoasă pentru un prânz mai ușor de digerat este cea oferită tradițional pe la pensiunile de la munte – mămăliga de... Citeşte