Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 dec 2015 - Anul XX, nr. 291 (6103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Directorul SC Calcarul SA, Nicolae Troaşe, este noul preşedinte al CCI Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Grupului de firme Calcarul Pojorâta, Nicolae Troaşe, a preluat, începând de ieri, conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava. Alegerile pentru noua conducere a acestei instituţii au avut loc în cadrul Adunării Generale a Membrilor, care s-a desfăşurat la sediul CCI Suceava. Adunarea Generală de ieri a fost convocată în mod statutar, CCI Suceava având 318 membri cu drept de vot la data convocării, cifra de afaceri a membrilor reprezentând  aproximativ 38 – 40% din produsul intern brut al judeţului, potrivit rezultatelor exerciţiilor financiare ale anului 2014.

În cadrul şedinţei a fost prezentat şi aprobat Raportul de Activitate al preşedintelui CCI Suceava pentru mandatul 2012 – 2015, funcţie ocupată de omul de afaceri Sorin Iacob. După acest moment, şedinţa a continuat cu analizarea activităţilor desfăşurate din 2012 până în prezent şi a rezultatelor instituţiei, remarcându-se în mod special finalizarea a şase proiecte cu finanţare europeană în care CCI Suceava a fost beneficiar sau partener. În acelaşi timp a fost prezentat şi ultimul proiect implementat, în urma căruia unul din rezultate a fost dezvoltarea şi modernizarea sediului.

Trebuie subliniat faptul că din analiza comparativă a indicatorilor Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, respectiv numărul de angajaţi, cifra de afaceri şi numărul de membri, la nivel naţional, aceasta se situează între primele zece camere din ţară.

Tot ieri, Adunarea Generală a procedat, prin vot secret, la alegerea unui nou Colegiu de Conducere pentru un mandat de patru ani. Din componenţa acestuia fac parte unele dintre cele mai cunoscute firme atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional, respectiv: Loial Impex SRL, AC Mobile SRL, ACET SA, Asociaţia pentru Turism Bucovina, Autoservice SRL, Bermas SA, Betty Ice SRL, Calcarul SA, Confana Industries SRL, Denis SRL, Dru-Po SRL, Euro Mast Industries SRL, Eurotehnic SRL, Explora Group SRL, General Construct SRL, Holzindustrie Schweighofer SRL, Killer SRL, Marelbo Prod-Com SRL, Primagra SRL, Railex SRL, RNP - Direcţia Silvică Suceava, SUCT SA, Sami Plastic SA, Symmetrica SRL şi Trust Orizont SA.

Tot prin vot secret a fost ales şi noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, respectiv Nicolae Troaşe, acţionar principal al grupului de firme Calcarul din Pojorâta.

În funcţiile de vicepreşedinte au fost aleşi oamenii de afaceri Vasile Armenean, Mihai Cernişov,  Robert-Mihai Croitor şi Ștefan Groza.

 

Nicolae Troaşe vrea să crească deschiderea CCI Suceava către mediul de afaceri

După alegerea în funcţia de preşedinte al CCI Suceava, Nicolae Troaşe a precizat că îşi doreşte o creştere a vizibilităţii acestei instituţii. Nicolae Troaşe a subliniat faptul că apreciază „realizările deosebite” ale acestei instituţii din ultimii ani, precizând că în momentul de faţă CCI Suceava se află pe locul şase la nivel naţional atât din punct de vedere financiar, cât şi al numărului de membri şi al angajaţilor.

„Este de apreciat numărul mare de proiecte europene derulate, în urma cărora angajaţii CCI au ajuns să aibă o pregătire profesională extrem de ridicată. Consider că trebuie să creştem vizibilitatea instituţiei, dar şi încrederea ei în mediul de afaceri sucevean. Mai mult, trebuie să-i ajutăm pe cei care iniţiază o afacere, şi ne vom concentra pe acest lucru, pentru că ei au nevoie de ajutor şi ei pot fi potenţiali membri ai Camerei”, a spus Troaşe, care a mai adăugat că îşi doreşte ca CCI Suceava să devină o instituţie respectată în rândul oamenilor de afaceri, aşa cum Camerele de Comerţ sunt respectate în marile ţări europene. El a subliniat faptul că atât el, cât şi cei patru vicepreşedinţi nu vor fi remuneraţi pentru activitatea din conducerea CCI.

 

Sorin Iacob: CCI Suceava are cea mai bună echipă de profesionişti din Regiunea de Nord-Est

Fostul preşedinte al CCI Suceava, Sorin Iacob, a ţinut să le mulţumească tuturor angajaţilor pentru modul în care au colaborat în ultimii 10 ani, de când a ocupat această funcţie. „Am luat o activitate în faliment şi la ora actuală este o activitate cu un sediu nou, cu dotare la standarde europene şi oameni profesionişti, cu bani în cont şi pe locul şase în România. Le mulţumesc celor cu care am colaborat, domnului director Lucian Gheorghiu, colegiului care mi-a fost alături în ultimii 10 ani şi celorlalţi directori executivi, printre care şi Ovidiu Donţu”, a spus Sorin Iacob. El a ţinut să precizeze că în momentul de faţă CCI Suceava are cea mai bună echipă de profesionişti din Regiunea de Nord-Est. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul SC Calcarul SA, Nicolae Troaşe, este noul preşedinte al CCI Suceava.
 Vizualizări articol: 5674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Directorul SC Calcarul SA, Nicolae Troaşe, este noul preşedinte al CCI Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fagure de caramel (honeycomb) Ceva dulce-amărui, fin, care se topește în gură neobișnuit, extrem de simplu de făcut și mereu la îndemână dacă apar musafiri neașteptați… Este desertul celor comozi, dar asta nu-l împiedică să fie apreciat de aproape... Citeşte