Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 dec 2015 - Anul XX, nr. 291 (6103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Organizaţia de Tineret a Mişcării Populare Suceava este reprezentată la nivel naţional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană de Tineret a Mişcării Populare Suceava are un reprezentant în conducerea centrală. Aceasta după ce liderul tinerilor din Mişcarea Populară Suceava, Alexandra Toader, a fost aleasă în funcţia de secretar executiv la nivel naţional. Duminică, 13 decembrie a.c., la Palatul Parlamentului din Bucureşti a avut loc Congresul de Tineret al Mişcării Populare, la eveniment fiind prezenţi peste 2.000 de delegaţi din întreaga ţară. La acest congres, Mişcarea Populară Suceava a fost reprezentată de o echipă de 50 de tineri, însoţiţi de preşedintele Organizaţiei Judeţene, Corneliu Popovici, şi secretarul executiv la nivel naţional, Marian Andronache.

În urma alegeri noii conduceri centrale, preşedintele Organizaţiei Judeţene a MP Suceava, Alexandra Toader, a fost aleasă secretar executiv la nivel naţional. Alexandra Toader are 27 de ani, a terminat cursurile Facultăţii de Litere şi Ştiinţele Comunicării, urmează un master în „consiliere şi administrare resurse umane” şi este membru al Mişcării Populare de la înfiinţarea partidului. 

În ceea ce-l priveşte pe preşedintele Organizaţiei Judeţene a MP Suceava, Corneliu Popovici, acesta ne-a declarat că aşa cum s-a văzut în acţiunea de duminică, Mişcarea Populară „este un partid care aparţine tinerilor şi reprezintă o şansă pentru tinerii care doresc să facă politică în interesul ţării”.

De precizat că înainte de a se prezenta la congresul de alegeri, cei 50 de tineri suceveni au ţinut să aprindă 60 de candele în memoria victimelor din Colectiv, acţiune care a avut loc chiar în faţa clubului din Bucureşti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizaţia de Tineret a Mişcării Populare Suceava este reprezentată la nivel naţional.
 Vizualizări articol: 1587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Organizaţia de Tineret a Mişcării Populare Suceava este reprezentată la nivel naţional1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Greață hiperbolică (1) trimis de
(16 dec 2015, 11:55:33
Iar greața nestăvilită devine de-a dreptul deprimantă în momentul în care citești în presa zilelor trecute că Tribunalul București a admis cererea PMP de înregistrare în registrul partidelor politice.
Mânia la citirea acestei știri devine instrument legitim de indignare doar pentru cunoscătorii unor detalii mai aparte, detalii care demonstrează fără putință e tăgadă că tuturor partidelor mici, nou înființate în baza modificării Legii partidelor politice, le sunt puse bețe în roate și le sunt respinse pe bandă rulantă cererile de înregistrare.
Singurele creaturi de tip struțo-cămilă mimetizate cameleonic care primesc aprobarea înregistrării sunt construcția asta a băsiștilor atât de împuțiți și de compromiși încât nici draaqu nu-i poate accepta în vreun alt partid fără să-și pună un clempuș de rufe peste nas.
(remember woodrea, cucoș, pinalti, videanu et ejusdem farinae)
.
O altă construcție fuckătură este acel M10 al baborniței securiste – macovei – hâdă și îngrozitoare creatură asexuat monoică, având grația unei scânduri negeluite și anvergura morală a prosecutorului Alexandru Voitin-Voitinovici.
DOAR acestea sunt structurile ce primesc undă verde ca… să asigure împlinirea dezideratului clamat recent de societatea civilă privitor la schimbarea și înnoirea clasei politice.
Tuturor celorlalte partidulețe politice, al căror efort însumat ar putea realiza CU ADEVĂRAT primenirea clasei politice române, LE SUNT PUSE SISTEMATIC BEȚE ÎN ROATE fiindu-le refuzată înregistrarea în registrul partidelor politice și fiindu-le astfel blocat accesul la viitoarele competiții electorale.
2.   Greață hiperbolică (2) trimis de
(16 dec 2015, 11:56:53
În atare conduiții, să n-o dai în paștele mâni-sa de românică neo-securistă și cripto-comunistă?
La vremuri NOI, tot Ei.
Tot lichelele, secăturile, canaliile, ariviștii, fripturiștii, ciolănarzii, mafioții, delapidatorii, traficanții de influență și mituitorii vechiului SYSTEM.
Strada și agora vrea schimbare?
Ia de aici schimbare: pleacă pesede, vine penele, pleacă penele, vine peempe, pleacă pemepe vice pece și alde.
Ceva nemulțumiri?
Nemulțumiții să-și ia pașaportul și s-o taie dracului din țară!
Păi te gioci cu SYSTEMUL?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fagure de caramel (honeycomb) Ceva dulce-amărui, fin, care se topește în gură neobișnuit, extrem de simplu de făcut și mereu la îndemână dacă apar musafiri neașteptați… Este desertul celor comozi, dar asta nu-l împiedică să fie apreciat de aproape... Citeşte