Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 dec 2015 - Anul XX, nr. 291 (6103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzbunare

Bătut şi tâlhărit de trei indivizi, sub pretextul unei datorii mai vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii din Adâncata au fost sesizaţi de un tânăr de 22 de ani din municipiul Suceava că duminică seara a fost victima unei tâlhării petrecute în casa unei femei din satul Adâncata. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în jurul orei 19.00, tânărul a venit cu un taxi din oraş, după ce fusese chemat de o femeie care locuieşte singură la o casă din Adâncata. După ce a ajuns la domiciliul femeii şi a fost invitat în casă, au apărut trei tineri, doi de 18 ani şi unul de 23 de ani, toţi din acelaşi sat. Tânărul apucase să-i vadă pe cei tineri în faţa casei în momentul în care venise, însă din cauza întunericului nu i-a putut recunoaşte. Sub pretextul unei datorii de 100 de lei, făcută cu ceva timp în urmă pe când jucaseră împreună la ”păcănele”, cei trei l-au luat pe tânărul din Suceava la bătaie şi i-au sustras un ceas şi suma de 100 de lei, după care s-au făcut nevăzuţi. În urma cercetărilor şi căutărilor întreprinse de poliţişti, cei trei suspecţi au fost în scurt timp identificaţi ca fiind Vasilică Stanciu şi Costel Mihai Onofrei, ambii de 18 ani, şi Ionuţ Petru Apăvăloaie de 23 de ani, toţi din comuna Adâncata. Cel din urmă îl cunoştea de mai mult timp pe tânărul tâlhărit şi le-a declarat poliţiştilor că acesta îi era dator de la jocuri mecanice cu suma de 150 lei. După audieri, suspecţii au primit, in cursul serii de luni, ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cel agresat s-a prezentat în faţa medicilor legişti şi a primit certificat medico-legal, necesitând 2-4 zile de îngrijire medicală. La expirarea ordonanţei de reţinere, cei trei suspecţi au fost prezentaţi marţi după-amiază în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Aseară, cei trei suspecţi au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru infracţiunea de tâlhărie calificată şi au fost introduşi în arestul IPJ Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătut şi tâlhărit de trei indivizi, sub pretextul unei datorii mai vechi.
 Vizualizări articol: 1984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bătut şi tâlhărit de trei indivizi, sub pretextul unei datorii mai vechi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fagure de caramel (honeycomb) Ceva dulce-amărui, fin, care se topește în gură neobișnuit, extrem de simplu de făcut și mereu la îndemână dacă apar musafiri neașteptați… Este desertul celor comozi, dar asta nu-l împiedică să fie apreciat de aproape... Citeşte