Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2015 - Anul XX, nr. 244 (6056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Căutaţi de poliţie

Suceveni care au de executat 18 ani de închisoare, daţi în urmărire după ce au dispărut înainte de a fi condamnaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şapte suceveni care figurează cu mandate de executare a unor pedepse pentru diferite infracţiuni, dar care au dispărut înainte ca sentinţele să rămână definitive, figurează de la începutul acestei săptămâni ca urmăriţi general de Poliţia Română. Cei şapte au de executat pedepse care totalizează 18 ani de închisoare. Printre cei căutaţi se numără un tânăr condamnat pentru trafic de droguri de mare risc şi unul condamnat pentru viol.

Pe lista urmăriţilor general se află George Ionuţ Bleancă, condamnat la trei ani de închisoare, pentru infracţiuni la regimul stupefiantelor. Tânărul în vârstă de 27 de ani a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Suceava, în luna iulie a acestui an, pentru infracţiunile de constituire a unui grup în vederea săvârşirii de infracţiuni, şi organizare, conducere sau finanţare a faptelor prevăzute de Legea nr.143/2000, privind traficul de droguri. Acesta a fost judecat în celebrul dosar al cărăuşilor de droguri care au transportat stupefiante pe tot mapamondul. Inculpaţii din acest dosar au fost iniţial cărăuşi de droguri, însă, ulterior, şi-au făcut şi propria reţea de racolatori. Mulţi dintre cărăuşi au ajuns în închisori din Europa şi nu numai, Uruguay, Brazilia, Norvegia, Olanda, Grecia şi Elveţia, fiind doar câteva din ţările unde au fost închişi suceveni prinşi cu droguri asupra lor.

Un alt nume aflat pe lista urmăriţilor general este Ionel Gâză, în vârstă de 29 de ani, din Bilca, care are de executat doi ani de închisoare pentru infracţiunea de contrabandă. Ionel Gâză a fost condamnat definitiv în septembrie 2015, scăpând uşor, în condiţiile în care prima instanţă îl condamnase la şase ani de închisoare. Acesta a fost judecat pentru că a trecut peste fâşia verde 11.000 de pachete de ţigări.

Pe lista condamnaţilor se mai găseşte Ionuţ Vereha, în vârstă de 19 ani, condamnat la o pedeapsă de doi ani, pentru o faptă de viol comisă în perioada în care era minor.

O pedeapsă mai mare are de executat Florin Tarzan Rusu, în vârstă de 38 de ani, din Adâncata, care a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare pentru furt calificat. Acesta mai are la activ condamnări pentru viol şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Tot pentru infracţiunea de „furt” a fost condamnat, la trei ani de închisoare, şi Dumitru Romică Clamparu, originar din Fălticeni.

Pe lista celor urmăriţi general mai apare şi Tiberiu Nicolae Ferar, din comuna Şcheia, care are de executat trei ani de închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.  Acesta a fost condamnat pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul fără permis, în condiţiile în care mai avea la activ o condamnare, cu suspendare, pentru infracţiunea de furt calificat.

În fine, ultimul pe lista condamnaţilor de negăsit este Andrei Costache, care are de ispăşit un an şi patru luni de închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveni care au de executat 18 ani de închisoare, daţi în urmărire după ce au dispărut înainte de a fi condamnaţi.
 Vizualizări articol: 5641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suceveni care au de executat 18 ani de închisoare, daţi în urmărire după ce au dispărut înainte de a fi condamnaţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei