Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2015 - Anul XX, nr. 244 (6056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Mandate în lipsă

Doi fraţi căutaţi pentru o răfuială din centrul Sucevei, daţi în urmărire generală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) i-a dat oficial în urmărire generală pe fraţii Beniamin Mircea Maruseac şi Andrei Orest Maruseac, primul în vârstă de 21 de ani, al doilea în vârstă de 30 de ani, trimişi în judecată pentru o gravă agresiune comisă în centrul Sucevei, la finele lunii iulie a acestui an. Cei doi fraţi nu au fost găsiţi în timpul percheziţiilor efectuate de poliţişti la mijlocul lunii septembrie, ocazie cu care au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv Cezar Cojinschi, în vârstă de 27 de ani, din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, Adrian Aursulesei, în vârstă de 36 de ani, şi Ştefăniţă Bujorean, în vârstă de 28 de ani, ambii din Suceava. Cei trei arestaţi preventiv sunt cercetaţi, alături de fraţii Maruseac, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru o agresiune comisă pe 25 iulie, în parcul central al Sucevei.

Victima lor, Florin Ş., în vârstă de 33 de ani, a fost găsită pe o alee din parcul de peste drum de Prefectura Suceava, cu faţa tumefiată şi plină de sânge. Din anchetă a rezultat că victima a avut, într-un club din Suceava, o altercaţie cu unul dintre inculpaţi, Cezar Cojinschi, care şi-a chemat gaşca la faţa locului.

Tânărul de 33 de ani a fost blocat cu două maşini şi urmărit prin parcul central al Sucevei. La un moment dat, tânărul urmărit s-a împiedicat şi a căzut, moment în care agresorii au tăbărât pe el cu pumnii, picioarele şi cu obiecte contondente. Tânărul a fost găsit spre dimineaţă, inconştient, ulterior fiind diagnosticat cu leziuni care au necesitat în jur de 30 de zile de îngrijri medicale.

Cei cinci agresori sunt acuzaţi că au afişat în mai multe cazuri un comportament violent, încercând să se impună ca un grup dominant, care să răspândească frica în jur. 

Despre Beniamin Mircea Maruseac putem aminti că a avut la un moment dat o carieră promiţătoare în handbal şi a fost la un pas de moarte după ce, în 2012, a fost înjunghiat în gât după o altercaţie într-un fost club din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi fraţi căutaţi pentru o răfuială din centrul Sucevei, daţi în urmărire generală.
 Vizualizări articol: 4029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Doi fraţi căutaţi pentru o răfuială din centrul Sucevei, daţi în urmărire generală3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei