Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 oct 2015 - Anul XX, nr. 230 (6042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Individul care şi-a înjunghiat fiicele, arestat preventiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După zile întregi de căutări, bărbatul care şi-a înjunghiat fiicele gemene în vârstă de 15 ani a fost prins de poliţişti joi seara, în jurul orei 18, la câteva case distanţă de locul agresiunii, în satul Putna, iar ieri a fost prezentat în faţa judecătorilor de la Tribunalul Suceava, care au dispus arestarea lui pentru 30 de zile. Audiat de procurori, Vasile Ciornei a mărturisit că timp de patru zile s-a ascuns în pădurea de lângă sat, de unde foamea şi frigul l-au împins să se apropie de zona locuită, în încercarea de a se adăposti şi a căuta mâncare. A fost zărit de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi de la Secţia Rurală Gălăneşti şi s-a predat fără a opune rezistenţă, fiind dus la audieri, în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Bărbatul a recunoscut în faţa anchetatorilor agresiunea înfăptuită

În faţa anchetatorilor Ciornei a recunoscut că şi-a agresat fiicele, însă a negat că ar fi incendiat el casa din Putna. El a declarat că regretă că şi-a bătut şi înjunghiat fetele şi a pus totul pe seama oboselii acumulate la muncă în Germania.

„Da, a recunoscut şi regretă faptele sale. A spus că pe fondul oboselii, era foarte obosit şi muncise foarte mult. A spus că şi pentru că a fost dat afară din casă, din casa pe care o construise el. Cam astea au fost împrejurările. Inculpatul susţine însă că nu a dat el foc la casă. Agresiunea o recunoaşte şi o pune pe fondul oboselii”, ne-a declarat apărătorul din oficiu al lui Ciornei. Din probatoriul care a fost administrat în cauză, procurorii susţin că inculpatul a exercitat acte de violenţă, în zone vitale, asupra celor două fiice ale sale, provocându-le leziuni grave. Acestea s-au produs prin loviri repetate cu un cuţit şi necesită pentru vindecare 18-19 zile de îngrijiri medicale.

 

Ciornei a fost trimis în arest preventiv pentru 30 de zile

Agresiunea de o gravitate extremă întruneşte elementele infracţiunii de tentativă la violenţă în familie, raportat la tentativă de omor calificat. Ieri la amiază Vasile Ciornei a fost prezentat în faţa judecătorilor de la Tribunalul Suceava, care au dispus arestarea inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că toată nenorocirea a început duminică seara, în cătunul Putnişoara din comuna Putna. Vasile Ciornei, tatăl celor două fete de 15 ani, a intrat peste ele în casă şi le-a luat la bătaie, înjunghiindu-le de mai multe ori cu un cuţit. Cele două surori au ajuns în stare gravă la spitalul judeţean din Suceava, unde au rămas internate în secţia de chirurgie infantilă. După două zile în care bărbatul a fost căutat de poliţisti pentru fapta sa, un incendiu a distrus casa construită de el şi mama fetelor în gospodăria din Putna. În urma cercetărilor făcute la locul incendiului, oamenii legii, împreună cu pompierii, au constatat că focul a pornit din interiorul casei, fiind o acţiune intenţionată. Incendiul a izbucnit de la primul etaj şi nu s-au găsit urme de forţare a uşilor de acces în locuinţă. Aceste detalii i-au condus pe anchetatori spre ipoteza că tatăl celor două fete ar fi autorul incendierii, lucru pe care el însă nu l-a recunoscut. Până joi seara, când Vasile Ciornei a fost prins într-o zonă aflată la câteva case distanţă de gospodăria în care au avut loc agresiunea şi incendierea, acesta s-a ascuns în pădurile din jurul satului. El se află acum încarcerat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care şi-a înjunghiat fiicele, arestat preventiv.
 Vizualizări articol: 2910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul care şi-a înjunghiat fiicele, arestat preventiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei