Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 oct 2015 - Anul XX, nr. 230 (6042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ţopescu, disident cu repetiţie!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când abia scăpaserăm de comunişti (sau măcar aşa ni se părea atunci, în 1990), am reuşit performanţa de a-mi face o armată de duşmani din rândul fanilor unui domn pe care o majoritate a românilor îl percepea că pe o victimă a defunctului regim: domnul Cristian Ţopescu, un fel de legendă a televiziunii. Domnia sa a ajuns la acest statut, de legendă, fiindcă fusese interzis o vreme pe post după ce la un meci de fotbal (unul cu Suedia, cel în care Cămătaru reuşea un gol senzaţional care ne-a şi adus o calificare istorică la un turneu final european) a zis o chestie care a deranjat regimul. Nici nu fusese mare şi tare zicerea, ci mai degrabă pe Ţopescu îl luase gura pe dinainte, el nefiind nici atunci (şi, evident, nici acum) de o inteligenţă ieşită din comun. Ei bine, cum ziceam, cândva, după Revoluţie, mi-au sărit la beregată sute de fani după ce scrisesem că nici mare disident nu-mi aduc aminte să fi fost individul, şi nici mare sculă de comentator. Puţin şmecher, însă, da. Astfel încât a cultivat cu grijă imaginea de erou, ajungând pe la o vreme chiar şi în Parlament. Unde, evident, n-a deranjat preţ de 4 ani (sau 8?) pe nimeni, absolut nimeni, nici măcar cu o vorbă. Cum nici pe vremea "disidenţei" sale n-o făcuse decât o dată, şi aia din prostie. Că despre asta e vorba, şi nu de altceva, stau mărturie evenimentele din ultimele zile: nebăgat de nimeni în seamă de ceva vreme, Ţopescu s-a gândit că e vremea să se bage singur. Aşa că într-un interviu din Gazeta Sporturilor zice cum i-ar fi povestit lui cândva Nicu Vlad că pe vremea când ajungea campion olimpic se dopa cu polonicul! Iar Vlad, acum preşedinte al Federaţiei de Haltere, zice că-l dă în judecată şi-l băgă şi la pârnaie pe neisprăvitul cel bătrân. Ei, şi uite-aşa poate ajunge Ţopescu dizident cu repetiţie!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţopescu, disident cu repetiţie!.
 Vizualizări articol: 1589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Ţopescu, disident cu repetiţie!2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care-i treaba trimis de
( 4 oct 2015, 16:37:02
de-l ataci pe Cristian Topescu? Imi amintesc foarte bine de meciul cu Suedia si de cometariile lui. A fost si cred ca este un om cit se poate de decent. Nu s-a laudat c-a avut de suferit dupa sistem; a fost chiar si el sportiv, a fost un comentator foarte indragit de public. Comenta numai ceea ce era de comentat spre deosebire de altii care comentau ceea ce vedeai pe ecran. Este adevarat si a recunoscut si el, "cum comentez la fel si scriu", fapt pt care meritat respectat.

Care este in fapt motivul ca te legi de Topescu cind t ar fi atitea alte lucruri mai importante de facut?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei