Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2015 - Anul XX, nr. 228 (6040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În contestaţie

Doi inculpaţi pentru furturi, recidivişti, arestaţi preventiv de Tribunalul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tribunalul Suceava a dispus, ieri, arestarea preventivă a doi indivizi puşi sub acuzare pentru fapte de furt, după ce iniţial aceştia au fost lăsaţi în libertate de prima instanţă, Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. În urma contestaţiei formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc şi a administrării de noi probe, obţinute ca urmare a efectuării unei percheziţii informatice, Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor Gruia Mălin Lăcătuş, în vârstă de 30 de ani, şi Lucian Solomon, în vârstă de 22 de ani, ambii din Pojorâta. Un al treilea inculpat, Cristian Filip Calancea, în vârstă de 30 de ani, din Sadova, era deja arestat preventiv de prima instanţă şi va rămâne în continuare după gratii.

Cei trei, toţi cu antecedente penale, au fost opriţi, în noaptea de 22 spre 23 septembrie, pe strada Runc din Pojorâta, în timp ce se deplasau cu un autoturism. Poliţiştii din Câmpulung Moldovenesc aveau o serie de date despre aceştia, iar suspiciunile s-au confirmat. În portbagajul maşinii anchetatorii au găsit scule electrice şi două canistre pline cu motorină.

Din ancheta coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc rezultă că în noaptea în care au fost prinşi, cei trei au sustras prin efracţie dintr-o gospodărie şi o magazie împrejmuită cu gard din comuna Sadova mai multe scule electrice profesionale (flexuri, bormaşini, freză, cleşti, rotopercutor), în timp ce carburantul a fost sustras din garajul unei alte părţi vătămate, tot din Sadova.

Prejudiciul creat prin cele două furturi a fost calculat la aproximativ 3.500 de lei.

Pe lângă furturi, unul dintre inculpaţi, Gruia Mălin Lăcătuş, a fost pus sub acuzare şi pentru infracţiunea de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”. El este cel care se afla la volanul maşinii cu care erau transportate bunurile furate, deşi nu este posesor de permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi inculpaţi pentru furturi, recidivişti, arestaţi preventiv de Tribunalul Suceava.
 Vizualizări articol: 1523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi inculpaţi pentru furturi, recidivişti, arestaţi preventiv de Tribunalul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei