Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2015 - Anul XX, nr. 228 (6040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg de toamnă, târgul colecţionarilor, lecţii de salsa şi finala campionatului avioanelor de hârtie, la Iulius Mall

Joi, 1 Octombrie 2015 (16:16:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La Iulius Mall Suceava, finalul de săptămână aduce noi evenimente: Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”, întâlnirea colecţionarilor, competiţia avioanelor de hârtie şi lecţii de salsa. De vineri până duminică, în perioada 2-4 octombrie, Iulius Mall găzduieşte cea de-a VII-a ediţie a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”. În acest an, târgul va reuni 36 de producători din industria alimentară, oferind pofticioşilor o gamă variată de produse bucovinene: preparate din carne, produse lactate, produse de panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, fructe, îngheţată, miere de albine şi alte produse apicole, legume şi murături. Iubitorii gastronomiei româneşti se vor putea delecta cu preparate la grătar sau la ceaun. În plus, târgul organizat de Asociaţia Produs în Bucovina, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, va reuni şi meşteri tradiţionali şi va fi completat cu un program artistic de muzică şi dansuri populare. Invitata specială a evenimentului este Sofia Vicoveanca. În aceeaşi perioadă, la parterul Iulius Mall se desfăşoară Târgul Colecţionarilor. Întâlnirea cu pasionaţii de antichităţi este un bun prilej pentru suceveni de a găsi obiecte unicat, a căror valoare este sporită de trecerea timpului. Piese de mobilier, tablouri, numismatică, filatelie, porţelanuri, articole decorative, bijuterii şi multe alte mărturii ale trecutului vor putea fi admirate şi cumpărate de toţi cei care vor să descopere patina timpului. Sâmbătă, de la ora 14.00, copiii sunt aşteptaţi la Iulius Mall pentru a-şi dezvolta îndemânarea şi creativitatea. Sub îndrumarea specialiştilor, cei mici vor realiza „Sporul casei”. Năzdrăvanii îşi vor folosi imaginaţia pentru a confecţiona sticle decorative, cu ajutorul diverselor ingrediente: orez, zahăr, sare, porumb, făină şi alte ingrediente din cămară. Creaţiile au scop decorativ, dar aduc şi noroc în casele sucevenilor. Duminică, de la ora 14.00, va fi desemnat câştigătorul „Campionatului avioanelor de hârtie”. În compania clovnului Bobo, la parterul Iulius Mall, prichindeii cu cele mai bune rezultate în cele trei ediţii ale competiţiei se vor întrece la probe de abilitate în execuţia avionului de hârtie, îndemânare în lansarea acestuia şi distanţa de zbor. Cel mai iscusit în pilotarea aparatului de zbor va câştiga o dronă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de toamnă, târgul colecţionarilor, lecţii de salsa şi finala campionatului avioanelor de hârtie, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg de toamnă, târgul colecţionarilor, lecţii de salsa şi finala campionatului avioanelor de hârtie, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei