Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2015 - Anul XX, nr. 198 (6010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproape de tragedie

Băut şi fără permis, un şofer de etnie romă a luat „contact” cu trenul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria a văzut moartea cu ochii în dimineaţa zilei de ieri. Deşi nu avea permis de conducere şi pe deasupra era şi băut, Vasile Ovidiu Rusu, de 34 de ani, din Humoreni, s-a urcat la volanul unui autovehicul marca Hyundai şi a plecat la drum. Nu a ajuns însă prea departe, pentru că la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Humoreni a luat "contact" cu trenul.

Şoferul de etnie romă nu s-a asigurat suficient de bine, iar trenul regio 5735 Suceava – Cacica l-a lovit în portiera laterală dreaptă. Spre norocul său, maşina condusă de Vasile Ovidiu Rusu a fost aruncată în exteriorul şinelor de cale ferată şi în acest fel şoferul imprudent a scăpat cu doar câteva zgârieturi.

Imediat la faţa locului s-au adunat circa 30 de membri ai comunităţii de romi din Humoreni, care au vociferat şi l-au acuzat pe mecanicul de locomotivă că este vinovat de producerea accidentului. După aproximativ 30 de minute, trenul a plecat spre Cacica, locomotiva având avarii minore. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei Transporturi Feroviare, care după ce l-a legitimat pe Vasile Ovidiu Rusu a constatat că acesta nu are permis de conducere. Pentru că mirosea a alcool, şoferul a fost dus şi la spital unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Vasile Ovidiu Rusu s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, dar lista acuzaţiilor s-ar putea extinde în funcţie de rezultatul probelor de sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut şi fără permis, un şofer de etnie romă a luat „contact” cu trenul.
 Vizualizări articol: 2105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut şi fără permis, un şofer de etnie romă a luat „contact” cu trenul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei