Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2015 - Anul XX, nr. 198 (6010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

„Simfonii de toamnă”, ediţia a IV-a, la început de septembrie, pe esplanada Casei de Cultura Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul Rotary Suceava-Bucovina va organiza miercuri, 2 septembrie, începând cu ora 19:30, pe esplanada Casei de Cultură Suceava, a patra ediţie a evenimentului cultural „Simfonii de toamnă”. Sucevenii vor petrece anul acesta o seară memorabilă în compania artiştilor de la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” din Chişinău. Organizatorii au anunţat că săptămâna viitoare centrul oraşului Suceava va răsuna pentru câteva ore sub bagheta dirijorului Mihai Agafiţa, dirijor de elită al Filarmonicii din Chişinău. Concertul va avea loc în zona centrală, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, accesul în zona cu scaune făcându-se pe bază de invitaţie. Invitaţiile vor fi oferite gratuit sucevenilor de membrii Clubului Rotary Suceava-Bucovina.

 

„Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary”

În avanpremiera concertului „Simfonii de toamnă”, marţi, 1 septembrie, între orele 14:00-20:00, în Parcul Central „Ioan Nemeş” (în vecinătatea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii), Clubul Rotary Suceava-Bucovina va organiza concerte susţinute de tineri artişti, elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Ionuţ Vasilaş, președintele Clubului Rotary Suceava-Bucovina (mandatul 2015-2016), a declarat că mesajul cu care organizatorii merg către suceveni şi anul acesta, după ecourile frumoase de la primele trei ediţii ale proiectului, este „Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary”.

„Organizarea regalului de muzică clasică la Suceava <Simfonii de toamnă>, ediţia a IV-a, a fost posibilă datorită partenerilor care ni s-au alăturat la eveniment: Centrul de Diagnosticare Explora, Betty Ice, Prolisok şi Grupul de firme Calcarul. Alături de aceştia, ne bucurăm să anunţăm că proiectul este susţinut, ca în fiecare an, de companii mari din mediul de afaceri local, de autorităţile locale şi mass-media”, a completat Ionuţ Vasilaş. Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

„<Simfonii de toamnă> este un eveniment pe care îl dedicăm sucevenilor, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare miercuri, 2 septembrie, în centrul Sucevei”, este mesajul transmis de organizatori iubitorilor de muzică de calitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Simfonii de toamnă”, ediţia a IV-a, la început de septembrie, pe esplanada Casei de Cultura Suceava.
 Vizualizări articol: 2632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„Simfonii de toamnă”, ediţia a IV-a, la început de septembrie, pe esplanada Casei de Cultura Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TIPTIL...TIPTIL trimis de
(27 aug 2015, 21:25:06
SI UITE ASA MASONII (ROTARY) VIN SA-SI FACA RECLAMA .POATE ANUL ACESTA NU MAI FOLOSITI JOCURILE ALEA DE LUMINI. DUBIOASE!!!!!!!!!!!!!!!!.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei