joi, 27 aug 2015 - Anul XX, nr. 198 (6010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La înălţime

Suceava Air Show 2015 are loc sâmbătă, în zona Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă lucrările de modernizare şi extindere de la Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea nu s-au încheiat, sucevenii vor avea parte de show aviatic şi în acest an. În cursul zilei de sâmbătă, 29 august, între orele 15.00-20.00, este programată cea de-a patra ediţie a evenimentului Suceava Air Show. 

Ca şi în anii precedenţi, pe cerul Sucevei vor fi prezenţi unii dintre cei mai cunoscuţi specialişti în domeniu, care vor face spectacol cu aeromodele, avioane ultrauşoare sau elicoptere. Invitat special şi în acest an este lituanianul Jurgis Kairys, o legendă mondială a sporturilor aviatice.

Alături de acesta vor mai evolua piloţii experimentaţi ai formaţiei Iacării Acrobaţi, piloţii Aeroclubului României Hawks of Romania şi ai Asociaţiei Bucovina Fly Club, precum şi pilotul Sandi Oprişor de la Sanaero Helicopter, care va oferi publicului elemente de acrobaţie aeriană executate cu BELL 206 B JetRanger III, cel mai popular elicopter cu motor cu reacţie din toate timpurile.

Spre finalul zilei este programată evoluţia paraşutiştilor de la Aeroclubul României, iar pentru închiderea manifestării a fost pregătit un spectacol pirotehnic deosebit în strânsă legătură cu evoluţia piloţilor de la Iacării Acrobaţi.

Programul din acest an mai cuprinde evoluţii cu avioane şi planoare, salturi în tandem cu paraşuta, zboruri de agrement, zboruri de prezentare cu aeronave ultrauşoare şi aeromodele.

Mai trebuie spus că un eveniment similar se va organiza o zi mai devreme, vineri, 28 august, la Frătăuţi, pe aerodromul din această localitate situată în apropierea municipiului Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava Air Show 2015 are loc sâmbătă, în zona Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea.
 Vizualizări articol: 3413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava Air Show 2015 are loc sâmbătă, în zona Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei