Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2015 - Anul XX, nr. 198 (6010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Se poate conta pe vreunul?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A mai rămas foarte puţin timp până la meciurile cu adevărat decisive ale Naţionalei, sfârşitul acestei duble de început de toamnă putându-ne găsi în postura de deja calificaţi, indiferent ce se va petrece în ultimele etape. În mod normal, judecând după configuraţia actuală a clasamentului grupei (nu şi după jenant de mincinosul clasament FIFA, conform căruia România ar trebui deja să se pregătească de sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 2018! - probabil cam cum se pregăteşte şi Dinamo de Champions' League), dar şi după valoarea celorlalte combatante, nu s-ar cuveni să ne facem cine ştie ce griji majore, mai ales că se califică direct primele două clasate. Numai că în aceste calcule trebuie introdus şi "factorul uman", în traducere liberă: fotbaliştii convocaţi de Generalul Nea Tata Puiu. Şi Puiu însuşi, ale cărui fixaţii mi se par dintr-odată la fel, dacă nu cumva chiar mai periculoase decât ale neregretatului Piţi, lasă-ne, are ambiţia complet ilogică de a refuza să-l convoace pe Budescu, singurul fotbalist român care înscrie constant şi indiferent de adversar ori de competiţie, ambiţie care este dătătoare nu de emoţii, ci de spaimă. Vrem să ne calificăm fără să înscriem!? Da, sigur că se poate şi aşa, dar atunci de ce l-am mai gonit pe ăla care impunea o tactică de căcănar? Pentru a aduce un altul tot aşa? Aşa cum se prezintă lotul, mă ia cu rău la ficat numai la gândul că o să vedem iarăşi la odihnă pe gazon vreun Dodel ori vreun Chiricheş, o să-l admirăm pe Ştefan Radu încercând să-l ajungă din urmă pe ăla care trece ca trenul pe lângă el, precum şi pe Sînmărtean dând pase pe care alde Torje este incapabil să le înţeleagă. În afară de portari şi de Sînmărtean, îmi mai puteţi da vreun nume pe care aţi putea conta dv., care nu sunteţi selecţioneri?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se poate conta pe vreunul?.
 Vizualizări articol: 1629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Se poate conta pe vreunul?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei