Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2015 - Anul XX, nr. 198 (6010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Gustos şi rapid

Mănânci „Ca la mama”, la cea mai nouă autoservire din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru mulţi suceveni, masa de prânz reprezintă o adevărată provocare, pentru că timpul liber alocat servirii mesei nu le este suficient pentru a mânca la restaurant, iar, pe de altă parte, e de preferat să mănânci o ciorbă caldă şi un fel de mâncare consistent, decât să ronţăi ceva pe fugă şi apoi să-ţi fie din nou foame, în scurt timp.

Autoservirea „Ca la mama”, inaugurată ieri, la amiază, vizavi de Autogara Suceava, se adresează în special celor care vor să aibă parte de o mâncare gătită bine, servită rapid şi la un preţ corect.

„În loc să aştepţi o oră să ţi se servească mâncarea comandată, aici rezolvi totul în 5 minute. Fiecare îşi configurează singur meniul zilei, alege ceea ce-i place. În loc de un singur fel de mâncare pe care ţi-l impune cineva, ai de ales între 6-8 feluri de ciorbă şi între 15 feluri principale, iar în timp avem de gând să venim cu feluri de mâncare mai diversificate”, a explicat Viorel Ailenei, proprietarul Autoservirii „Ca la mama”.

Clienţii pot opta să ia masa în interior, unde au la dispoziţie 40 de locuri, sau la exterior, pe terasa înverzită, de 180 de mp, tot cu 40 de locuri la mese. Ei pot servi şi o bere sau alte băuturi alcoolice sau răcoritoare, ori pot să se bucure de o cafea aromată, care să le dea energie pentru restul zilei.

Pe timp de vară, sucevenii pot mânca „Ca la mama” de dimineaţă, de la ora 08.00, până seara la ora 21.00, iar pe timp de iarnă, între 09.00 şi 20.00, dar, special pentru cei care îşi petrec nopţile în cluburi şi constată la o bucată de noapte sau dimineaţa devreme că „îi taie la stomac” şi nu au unde îşi astâmpăra foamea, autoservirea va fi deschisă non-stop două zile pe săptămână, joi şi sâmbătă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mănânci „Ca la mama”, la cea mai nouă autoservire din Suceava.
 Vizualizări articol: 9456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 13 voturi
Mănânci „Ca la mama”, la cea mai nouă autoservire din Suceava2.1513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei