Pentru mulţi suceveni, masa de prânz reprezintă o adevărată provocare, pentru că timpul liber alocat servirii mesei nu le este suficient pentru a mânca la restaurant, iar, pe de altă parte, e de preferat să mănânci o ciorbă caldă şi un fel de mâncare consistent, decât să ronţăi ceva pe fugă şi apoi să-ţi fie din nou foame, în scurt timp.
Autoservirea „Ca la mama”, inaugurată ieri, la amiază, vizavi de Autogara Suceava, se adresează în special celor care vor să aibă parte de o mâncare gătită bine, servită rapid şi la un preţ corect.
„În loc să aştepţi o oră să ţi se servească mâncarea comandată, aici rezolvi totul în 5 minute. Fiecare îşi configurează singur meniul zilei, alege ceea ce-i place. În loc de un singur fel de mâncare pe care ţi-l impune cineva, ai de ales între 6-8 feluri de ciorbă şi între 15 feluri principale, iar în timp avem de gând să venim cu feluri de mâncare mai diversificate”, a explicat Viorel Ailenei, proprietarul Autoservirii „Ca la mama”.
Clienţii pot opta să ia masa în interior, unde au la dispoziţie 40 de locuri, sau la exterior, pe terasa înverzită, de 180 de mp, tot cu 40 de locuri la mese. Ei pot servi şi o bere sau alte băuturi alcoolice sau răcoritoare, ori pot să se bucure de o cafea aromată, care să le dea energie pentru restul zilei.
Pe timp de vară, sucevenii pot mânca „Ca la mama” de dimineaţă, de la ora 08.00, până seara la ora 21.00, iar pe timp de iarnă, între 09.00 şi 20.00, dar, special pentru cei care îşi petrec nopţile în cluburi şi constată la o bucată de noapte sau dimineaţa devreme că „îi taie la stomac” şi nu au unde îşi astâmpăra foamea, autoservirea va fi deschisă non-stop două zile pe săptămână, joi şi sâmbătă.