Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2015 - Anul XX, nr. 190 (6002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţă

A înjunghiat un minor de 14 ani în cavitatea bucală, pentru că băiatul l-a mustrat că bea prea mult

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Izvoarele Sucevei a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru o tentativă de omor comisă asupra unui minor în vârstă de doar 14 ani. Fapta s-a petrecut în luna martie a acestui an, pe fondul stării de ebrietate avansate în care se afla agresorul. Băiatul de 14 ani a fost lovit cu un cuţit în cavitatea bucală, suferind leziuni serioase, iar anchetatorii au ajuns la concluzia că inculpatul a acţionat cu intenţia de a-i suprima viaţa. 

Din ancheta derulată sub coordonarea unui procuror criminalist rezultă că, pe 20 martie a.c., inculpatul, Ilie Macovei, s-a deplasat din comuna Izvoarele Sucevei, unde îşi are domiciliul, în cătunul Cruhla, în comuna Moldova Suliţa, la casa mamei sale. Aceasta din urmă, văzând că fiul este beat, l-a trimis într-o cameră, pentru a se odihni. Bărbatul s-a conformat, însă, în cameră, a rezultat din anchetă, a consumat singur două-trei sticle cu spirt medicinal. De precizat că, în aceeaşi gospodărie, într-o altă anexă, mai stăteau un bărbat şi o femeie, concubini, la care în acea zi era venită o cunoştinţă, un minor în vârstă de 14 ani.

În aceste împrejurări, seara, în jurul orei 18.30, inculpatul s-a trezit din somn şi a ieşit din cameră, deranjat de gălăgia pe care ar fi auzit-o. El avea în mână un briceag, iar băiatul de 14 ani i-a reproşat că tot timpul este băut şi nu l-a văzut niciodată treaz. A fost momentul în care inculpatul, deranjat că a fost jignit, a sărit asupra minorului cu briceagul şi i l-a înfipt în zona cavităţii bucale. Având în vedere starea avansată de ebrietate a agresorului, băiatul a reuşit să-i smulgă acestuia cuţitul din mână. Minorul a ajuns la spital, unde a fost diagnosticat cu o plagă tăiată penetrantă în cavitatea bucală. Leziunile suferite de minor au necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale, fără a-i fi pusă viaţa în primejdie. Totuşi, având în vedere faptul că inculpatul a lovit victima cu un cuţit (cu lungimea de 9,9 cm) într-o zonă vitală, s-a reţinut intenţia de suprimare a vieţii, astfel că fapta a fost încadrată la tentativă la infracţiunea de omor.

Inculpatul a fost trimis în judecată în stare de libertate şi, în această etapă a procesului penal, se bucură încă de prezumţia de nevinovăţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A înjunghiat un minor de 14 ani în cavitatea bucală, pentru că băiatul l-a mustrat că bea prea mult.
 Vizualizări articol: 1899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
A înjunghiat un minor de 14 ani în cavitatea bucală, pentru că băiatul l-a mustrat că bea prea mult3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei