Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2015 - Anul XX, nr. 190 (6002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unul după altul

Accidente cu doi morţi şi 12 răniţi, într-o singură zi, pe şoselele judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua de duminică, 16 august, a fost una plină de accidente rutiere pe şoselele din judeţul Suceava. În interval de câteva ore s-au petrecut şapte accidente rutiere, în care 12 persoane au fost rănite şi două persoane au decedat. Accidentele au avut drept cauză viteza, neatenţia sau consumul de alcool.

 

A provocat un accident mortal şi a fugit

Cel mai grav dintre accidente, după cum am prezentat pe larg şi în ediţia de ieri a ziarului nostru, s-a petrecut în jurul orei 4.30, pe DN 2H, în apropiere de Putna. Un şofer în vârstă de 23 de ani, Ilie Schipor, din Vicovu de Sus, aflat la volanul unui VW Passat înmatriculat în Germania, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă, maşina intrând pe contrasens, acroşând un parapet metalic şi lovind violent poarta bucovineană de la intrarea în comuna Putna. În urma impactului, pasagerul  de pe locul din dreapta, tot în vârstă de 23 de ani, a decedat, iar un pasager de pe bancheta din spate şi şoferul au suferit leziuni uşoare. După impact, şoferul, deşi rănit, a dat jos plăcuţele de înmatriculare ale maşinii şi a încercat să fugă, însă a fost depistat în scurt timp. În momentul în care a fost verificat cu etilotestul acesta avea o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al doilea accident mortal s-a petrecut pe DN 2, pe raza localităţii Vadu Moldovei. Un bărbat în vârstă de 37 de ani, Vasile C., dintr-o comună din judeţul Bistriţa-Năsăud, conducea o autoutilitară marca Ford Tranzit şi a dat cu maşina peste un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă. Victima a fost identificată în persoana unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Baia.

 

Un şofer, două accidente: S-a izbit într-o maşină, apoi într-un cap de pod

Şirul accidentelor de duminică a început de la ora 2.00, pe o stradă din comuna Bilca. Maria S., în vârstă de 30 de ani, din Bilca, aflată la volanul unui autoturism, a  intrat cu viteză pe carosabilul acoperit cu pietriş, cauză din care nu a mai putut stăpâni maşina. Autoturismul s-a lovit frontal de stâlpul unei porţi, iar conducătoarea auto a ajuns la spital, cu mai multe leziuni.

Un alt eveniment rutier petrecut când încă nu se luminase a avut loc în satul Poiana, comuna Zvoriştea. În jurul orei 4.15, un autoturism Opel s-a izbit violent de un cap de pod. La faţa locului a fost identificat Cătălin L., în vârstă de 30 de ani, din municipiul Suceava. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Suceava, unde în urma consultaţiilor medicale a fost diagnosticat cu ,,traumatism cervico-dorsal, traumatism bazin, traumatism femur stâng”.

Din ancheta poliţiei rezultă că, anterior acestui accident, acelaşi tânăr, cu aceeaşi maşină, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism staţionat pe partea carosabilă. Şoferul nu a putut fi verificat cu etilotestul, însă la spital i s-au recoltat două probe biologice de sânge. 

 

Accident cu patru răniţi după ce un şofer s-a aplecat după telefon

Un al patrulea accident s-a înregistrat în jurul orei 6.45, pe DN 17A, în afara localităţii Vatra Moldoviţei. Mihai O., în vârstă de 39 de ani, din Horodnic de Jos, posesor al permisului de conducere categoria B emis de autorităţile italiene, aflat la volanul unui autoturism Nissan Almera, a pătruns cu maşina pe contrasens, unde a acroşat un Opel, condus regulamentar de un şofer în vârstă de 50 ani, din comuna Moraviţa, judeţul Timiş. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a două pasagere din maşina care se deplasa regulamentar. 

Tot duminică dimineaţă, în jurul orei 7.20, un accident rutier cu patru răniţi s-a produs pe DN 2E, în comuna Cacica. Din ancheta poliţiei rezultă că Gavril M., în vârstă de 63 de ani, din Cajvana, aflat la volanul unui BMW, a pierdut controlul asupra volanului din cauză că s-a aplecat după un telefon mobil. Maşina scăpată de sub control a izbit în plin un gard, pe care l-a distrus pe o porţiune de 11 metri. Patru persoane care se aflau în maşină au ajuns la spital în urma impactului.

 

Soţ şi soţie, la spital după ce au intrat cu maşina într-un copac

Şirul accidentelor de duminică s-a încheiat în jurul orei 17.00, pe DN 17A, tot în apropiere de Vatra Moldoviţei. Din ancheta poliţiei rezultă că Ioan A., în vârstă de 58 de ani, din municipiul Vatra Dornei, aflat la volanul unui VV Golf, a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă deosebit de periculoasă, maşina izbind violent un copac. Bărbatul de la volan şi soţia acestuia au fost răniţi în urma impactului. Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că în noaptea anterioară şi în dimineaţa zilei de duminică a consumat alcool la o petrece de botez.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente cu doi morţi şi 12 răniţi, într-o singură zi, pe şoselele judeţului.
 Vizualizări articol: 3644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accidente cu doi morţi şi 12 răniţi, într-o singură zi, pe şoselele judeţului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei