Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2015 - Anul XX, nr. 156 (5968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă... Perioada 9 – 15 iulie

Zilele Humorului, ediţia a XI-a

Oraşul Gura Humorului va găzdui la finalul acestei săptămâni ediţia a XI-a a Zilelor Humorului. Evenimentul va avea loc în perioada 9 – 12 iulie. În zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, la Casa de Cultură vor fi proiectate, de la ora 19:00, o serie de filme româneşti de comedie, printre care Asfalt Tango (regia Nae Caranfil), Funeralii fericite (regia Horaţiu Mălăele) şi Amintiri din Epoca de Aur (regia Cristian Mungiu). Fiecare seară de festival se va încheia cu o serie de concerte extraordinare ale unor artişti consacraţi, care vor avea loc pe scena mare din Parcul Ariniş. Vineri, de la ora 21:30 vor începe recitalurile susţinute de KIRRa şi Smiley, în timp ce sâmbătă, de la aceeaşi oră, vor cânta Maxim şi Ruby. Duminică seara, de la ora 21:30, pe scena din parcul Ariniş vor urca Tatyana Kim, câştigătoarea ediţiei de anul trecut a concursului Euroritm, şi Orchestra mundiColour, dirijată de Daniel Jinga. Zilele Humorului se vor încheia duminică seara cu un spectacol de lasere şi artificii. Tot de Zilele Humorului va avea loc şi Festivalul internaţional de muzică pentru tineret Euroritm, la care vor participa concurenţi din 14 ţări: Suedia, Ucraina, Malta, Bulgaria, Turcia, Republica Moldova, Kazakhstan, Belarus, Georgia, Azerbaijan, Kyrgyzstan, România.

Joi, 9 iulie

Nunta de aur a cuplurilor humorene

Zilele Humorului vor debuta joi, de la ora 13:00, cu nunta de aur a cuplurilor humorene care au împlinit 50 de ani de căsătorie, eveniment ce se va desfăşura la Catedrala Adormirea Maicii Domnului din centrul oraşului. Seara, de la ora 19:00, pe scena mare amplasată în Parcul Ariniş vor performa tinere talente humorene într-un spectacol intitulat „Humorenii talentaţi”, spectacol care aduce împreună muzica şi dansul, tradiţia şi modernitatea.

 

Vineri , 10 iulie

„Umor… la Gura Humorului”

De la ora 16:00, la Muzeul Obiceiurilor Populare va avea loc deschiderea oficială a ediţiei a XXV-a a Festivalului internaţional de grafică satirică şi literatură umoristică „Umor… la Gura Humorului”. Pe tot parcursul festivalului, în Parcul Central va avea loc, între orele 9:00-20:00, Târgul meşteşugarilor, iar pe esplanada muzeului vor fi organizate ateliere de grafică satirică. De asemenea, în interiorul muzeului va fi organizat Salonul de Caricatură, în timp ce la Casa de Cultură va putea fi vizionată o expoziţie a afişelor ediţiilor anterioare ale Festivalului "Umor ... la Gura Humorului".

Balul Gospodarilor, la Hanul Ariniş

De la ora 22:00, la Hanul Ariniş din Gura Humorului va fi organizat un Bal al Gospodarilor. 

AlterEgo (Acustic) şi StoryTellers, pe scena Del`iri Pub

AlterEgo (Acustic) şi StoryTellers vor concerta pe scena Del`iri Pub. Despre băieții de laAlterEgo, au spus reprezentanţii Del`iri Pub,„e inutil să mai zicem ceva, dovadă fiind și toate serile de vineri pline de chef, nebunie și muzică extraordinară alături de ei”. StoryTellers(Marcian Petrecu și Florin Giuglea) este un proiect proaspăt și spectaculos ce vă propune un show despre poveștile Blues-ului. Un adevărat regal de blues acustic, cântat doar cu chitara acustică, muzicuța acustică și voce. „Un altfel de concert, cu prieteni buni într-o seară plăcută de vară!”, anunţă organizatorii. Biletul costă 15 lei.

 

Sâmbătă, 11 iulie

Spectacol folcloric în Parcul Ariniş

De la ora 16:00, pe scena mare din Parcul Ariniş din Gura Humorului va avea loc un spectacol folcloric humorean.

 

Duminică, 12 iulie

„Alexandru Brădăţan −10 de ani de cântec”

De la ora 15:00, va avea loc în Gura Humorului, pe scena mare din Parcul Ariniş, spectacolul folcloric aniversar „Alexandru Brădăţan −10 de ani de cântec”. Ambasador al cântecului şi tradiţiei bucovinene, Alexandru Brădăţan împlineşte anul acesta 10 ani de carieră, iar alături de alţi zece invitaţi de seamă, artistul va încânta publicul printr-un spectacol de excepţie.

Parada câinilor ciobăneşti de Bucovina

De la ora 14:00, pe stadionul din oraşul Gura Humorului va avea loc o paradă a câinilor ciobăneşti de Bucovina şi a cailor de rasă, fiind organizat şi un concurs de tracţiune.

Expoziţii

De la ora 10:00, în sălile de expoziţie ale Casei de Cultură din Gura Humorului vor avea loc vernisajele a două expoziţii de artă, cea de acuarelă a pictorului Radu Bercea şi cea realizată in memoriam George Gavrilean, un alt reputat pictor humorean.

Festivităţi de premiere, la Casa de Cultură din Gura Humorului

Talentul şi performanţa vor fi premiate duminică, începând cu ora 11:00, când la Casa de Cultură din Gura Humorului vor avea loc Festivitatea de premiere a ediţiei a XXV-a a festivalului "Umor... la Gura Humorului" şi Gala olimpicilor humoreni.

Kids City – ateliere de creație Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00 – 15:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, „Art Craft”, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 12 iulie,copiii vor putea participa la ateliere tematice de creație. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Humorului, ediţia a XI-a.
 Vizualizări articol: 2677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Zilele Humorului, ediţia a XI-a5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Drob de vinete cu pește Vorbeam deunazi cu prietena mea, Cornelia Moise, banateanca, profesoara de Literatura si mare iubitoare a "culinaritului". Corneliei nu-i displace sa incerce feluri de mancare contradictorii prin denumirea si prin forma lor si, adeseori,... Citeşte