Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2015 - Anul XX, nr. 156 (5968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatul PNL Suceava pentru preşedinţia CJ va fi desemnat la finalul acestei luni

Joi, 9 Iulie 2015 (16:51:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul liberalilor suceveni pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava va fi desemnat, cel mai probabil, la sfârşitul acestei luni. Vicepreşedintele PNL responsabil de Regiunea de Nord-Est, deputatul de Suceava Ioan Balan, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că în data de 24 iulie a.c. va avea loc şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean al PNL Suceava, în cadrul căreia se va stabili numele celui care va fi susţinut pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Ioan Balan a explicat că data de 15 iulie a.c. este termenul limită până la care liberalii suceveni îşi pot înscrie candidaturile pentru funcţiile de primari, consilieri judeţeni şi consilieri locali. Balan a explicat liberalul care va ocupa prima poziţie pe lista PNL Suceava de consilieri judeţeni pentru viitoarele alegeri locale va fi şi cel care va fi susţinut pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. „Cu alte cuvinte, echipa se va constitui în jurul capului de listă de la Consiliul Judeţean. Şi pentru a nu mai fi alte discuţii, şi nu o să mai nominalizez pe nimeni, o să spun doar că procedura de desemnare a primei persoane de pe lista de consilieri judeţeni va fi opţiunea strict politică a PNL. Şi asta e o procedură valabilă la nivel naţional”, a declarat Ioan Balan. El a spus că cel mai probabil, la şedinţa din data de 24 iulie a.c., primarii PNL din judeţ vor vota persoana pe care vor să o susţină pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava la alegerile locale de anul viitor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PNL Suceava pentru preşedinţia CJ va fi desemnat la finalul acestei luni.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Candidatul PNL Suceava pentru preşedinţia CJ va fi desemnat la finalul acestei luni1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Drob de vinete cu pește Vorbeam deunazi cu prietena mea, Cornelia Moise, banateanca, profesoara de Literatura si mare iubitoare a "culinaritului". Corneliei nu-i displace sa incerce feluri de mancare contradictorii prin denumirea si prin forma lor si, adeseori,... Citeşte