Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2015 - Anul XX, nr. 156 (5968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Petru Carcalete, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, profesorul Petru Carcalete, este candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi la alegerile locale de anul viitor. El a fost desemnat cu unanimitate de voturi în urma şedinţei de marţi, 7 iulie, a Biroului Municipal de Conducere al PNL Rădăuţi. Anunţul a fost făcut de copreşedintele PNL Rădăuţi, omul de afaceri Dumitru Mihalescul, care, alături de copreşedintele Dan Mironescu, asigură conducerea organizaţiei municipale. Dumitru Mihalescul a salutat votul dat în favoarea lui Petru Carcalete, fiind convins că acesta are mari şanse să câştige primăria. „Obiectivul nostru la alegerile din 2016 este câştigarea funcţiei de primar şi a unui număr de consilieri locali care să ne asigure majoritatea în deliberativul local. Petru Carcalete se poate baza pe echipa PNL, pentru că numai lucrând în echipă putem învinge. Am convingerea că în jurul candidatului de primar vom forma o echipă competitivă de consilieri locali care să îmbine avântul tinereţii cu experienţa celor mai în vârstă. De asemenea dorim ca mediul de afaceri să fie implicat mai mult în managementul administraţiei locale”, a declarat Mihalescul.

Petru Carcalete s-a arătat onorat de desemnarea sa ca şi candidat la Primăria Rădăuţi. El susţine însă că dacă între timp vor mai apărea doritori, atunci în vederea departajării se va apela la un sondaj intern care ar putea avea loc cel târziu în luna decembrie. Carcalete a mai candidat la funcţia de primar şi la alegerile locale din 2012, din partea USL, în calitate de membru al vechiului PNL, însă a pierdut în faţa democrat-liberalului Aurel Olărean.

 

Senatoarea Steliana Miron contestă candidatura lui Carcalete

Senatoarea liberală Steliana Vasilica  Miron este de părere că anunţata candidatură a lui Petru Carcalete s-a făcut în mod pripit. „În cel mai scurt timp voi prelua şefia PNL Rădăuţi, iar împreună cu domnul Mironiuc voi stabili cine este cel mai bun candidat pentru Primăria Rădăuţi. Domnul Carcalete a fost propus de aripa PDL, ceea ce nu este concludent pentru actualul PNL. Rădăuţi are nevoie de un primar care să readucă oraşul acolo unde a fost cândva, iar PNL are datoria să desemneze acea persoană care va scoate oraşul din criză”, a declarat senatoarea Stelina Miron. Soarta viitorului candidat al PNL pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi se va decide în următoarele săptămâni, iar un cuvânt greu de spus îl va avea senatoarea Steliana Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Carcalete, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petru Carcalete, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Radauti... fantoma judetului...! trimis de
( 9 iul 2015, 12:18:52
In sfarsit a iesit soarele si la Carcalete...! Dupa ce a facut praf si pulbere , impreuna cu Galan &Co, PDL Radauti, dar si zona ( zona PDL Radauti era ce-a mai puternica din Moldova ) , revine in varf...cu laude si flori... Mi-ar fi rusine, ptr ca orasul cum arata astazi, se datoreata talibanilor de la PSD, in frunte cu Tatar....si migratorilor mercenari de tip Carcalete . Sunt curios sa aflu ce le vor povesti aceste doua parti...beligerante cetatenilor din Radauti , care cred eu...inca sunt in stare...sa le puna stampila de vot...pe frunte ...si nu in patratelul buletinului de vot... Mascaricilor...!!!!! Cat despre senatoarea facuta la apelul bocancilor un sfat...:Primaria Radauti este o palarie prea mare.....ptr un cap mic, fie el cu parul coafat si fixat..din ora-n ora ( asa de ciuda sa cheltui banii pe saloane de infrumusetare)... Trezirea BUCOVINENI...a venit vremea... deconturilor!!!
2.   TRADATORULE!! trimis de
( 9 iul 2015, 16:55:40
S-AU TERMINAT BANII DE LA INS SCOLAR?BA NU VA ESTE RUSINE???AVETI MEMORIA SCURTA SAU NE LUATI DE PROSTI?PLECATI LA MUNCA CERSETORILOR!!!
3.   O fi oare potrivit asta? trimis de
(10 iul 2015, 08:50:28
Probabil ca spera ca DNA sa amane cat mai mult cazul cu Casa Profesorilor din Scheia. Acel monstru gen CASA POPORULUI, total nefunctionala, pt care s-au cheltuit o gramada de bani, motivul real fiind aducerea utilitatilor in zona in care Carcalete + Monacu, au cumparat terenuri.
In plus sa nu uitam de toate afacerile din ISJ din perioada Carcaletiana.
3.1  RE: O fi oare potrivit asta? trimis de
(10 iul 2015, 08:53:29
Ca sa nu vorbim de "caracterul" "marelui om" "plagiator" dovedit Carcalete. PNL, PD, PDL, si apoi iar PNL, doar doar o mai prinde ceva ciolan. O simpla cautare pe GOAGLE, ca sa zic ca cei din NATIA lui, va arata cine e defapt.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Drob de vinete cu pește Vorbeam deunazi cu prietena mea, Cornelia Moise, banateanca, profesoara de Literatura si mare iubitoare a "culinaritului". Corneliei nu-i displace sa incerce feluri de mancare contradictorii prin denumirea si prin forma lor si, adeseori,... Citeşte