Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2015 - Anul XX, nr. 156 (5968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Tremurând la 40 de grade. Cu folos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pare absurd să te ia cu frisoane în timp ce temperatura aerului se îndreaptă către 40 de grade, dacă nu suferi de ceva, măcar de o insolaţie. Cu toate acestea, vă jur că se poate. Condiţia este să te afli în faţa televizorului la care să urmăreşti sferturile de finală de la dublu masculin, înaintea cărora te autosugestionai că poate Tecău şi Rojer vor câştiga, având în vedere că şi în optimi fuseseră impecabili, în timp ce în celălalt meci, al lui Mergea şi Bopanna, speranţa se lega mai degrabă de vreo accidentare a vreunui Bryan decât de o victorie cinstită, cu toate că românul şi indianul fuseseră parcă încă mai exacţi şi mai inventivi în turul anterior. Dar gemenii rămân, probabil încă pentru multă vreme, cel mai impresionant cuplu din istoria tenisului. Când a început primul meci, în pofida căldurii demenţiale, mi s-a făcut frig. Matkowski şi Zimunjic păreau foarte siguri pe ei, iar game-urile pe serviciul lor se rezolvau îngrijorător de rapid. Rojer şi Tecău jucau şi ei foarte bine, dar parcă tot ăia aveau faţă de învingători. Asta, până la tie-break. Pe care, câştigându-l la 7, Rojer şi Tecău m-au scăpat de frisoane, restul fiind practic doar o demonstraţie de tenis aproape perfect. Nici nu s-a terminat bine chestia asta, că au apărut pe ecran ceilalţi patru, dintre care doi, gemenii, păreau veniţi să îndeplinească o formalitate. Până la 6 - 5 pentru ei, toată lumea a câştigat pe propriul serviciu. Şi tocmai când mă pregăteam de tie-break, a venit doar... break. Şi dă-i, şi înjură: că-i român prost, că-i cu capul, că uite-aşa pierdem mereu că fraierii, cunoaşteţi repertoriul. Setul doi a fost la fel, numai că ...invers! Adică break-ul lui Mergea a rezolvat setul. Moment în care frisoanele au reapărut, dar mai al naibii că la fotbal. Primul tie-break a fost monstruos, cu set-ball când colo, când dincolo. La 9, au cedat gemenii. Iar ultimul set, tot cu tie-break, a avut un final de legendă, Mergea încheind meciul cu un as...din al doilea serviciu!!!. Vă jur că n-am amintiri mai frumoase din tenis decât seara de alaltăieri. Şi zău că ar merita să câştige turneul amândoi, aşa cum o făceau când jucau împreună, că juniori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tremurând la 40 de grade. Cu folos.
 Vizualizări articol: 1184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tremurând la 40 de grade. Cu folos3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Frumos trimis de
( 9 iul 2015, 19:38:26
grait de asta data; orice cuplu ar cistiga (deja se stie care la aceasta ora) merita din plin sa cistige pina la capat. Ma intreb de ce nu s-or fi cuplind din nou; cred ca ar fi capabili sa devina no 1. Mergea are si calitati de single player..... imi pare bine ca si-a gasit drumul. Acum vreo citiva ani era ignorat in Cupa Davis.

Calafindescu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Drob de vinete cu pește Vorbeam deunazi cu prietena mea, Cornelia Moise, banateanca, profesoara de Literatura si mare iubitoare a "culinaritului". Corneliei nu-i displace sa incerce feluri de mancare contradictorii prin denumirea si prin forma lor si, adeseori,... Citeşte