Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iun 2015 - Anul XX, nr. 136 (5948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Efecte

Haos creat de vânt la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un vânt puternic care nu a bătut mai mult de 15 minute în zona municipiului Fălticeni, ieri, în jurul orei 14.30, a creat haos în oraş. Pompierii de la Detaşamentul pentru Situaţii de Urgenţă Fălticeni împreună cu angajaţi de la Serviciul de utilităţi publice din cadrul primăriei au intervenit pentru a înlătura crengile groase rupte din copacii de pe strada Mihai Eminescu din zona Ambulatoriului de Specialitate şi de la intersecţia acestei străzi cu Ion Dragoslav. În ultima locaţie, traficul a fost blocat până la îndepărtarea crengilor căzute pe carosabil. Pentru că exista pericolul ca şi alte crengi să cadă pe carosabil, a fost necesară intervenţia pompierilor cu ajutorul unei autoscări.

Şi Casa Memorială Mihail Sadoveanu a avut de suferit după ce un tei din curte s-a prăbuşit peste imobil, afectând acoperişul casei şi o conductă de gaz metan. Unul dintre vecinii acestui imobil a solicitat viceprimarului Constantin Bulaicon să ia măsuri urgente pentru toaletarea teilor din Grădina Liniştii pentru că sunt un pericol pentru cetăţenii din zonă şi pentru cei care trec pe strada Ion Creangă cu maşina sau pe jos, pentru că de fiecare dată când este vânt cad crengi din aceşti copaci foarte bătrâni. La faţa locului au intervenit alături de pompierii militari şi angajaţii de la E.ON Gaz.

Pe strada 2 Grăniceri angajaţii de la utilităţi publice au fost nevoiţi să folosească o maşină de intervenţii la înălţime dotată cu nacelă pentru a degaja intrarea într-un bloc după ce o creangă foarte groasă dintr-un copac s-a rupt şi a blocat uşa de acces în imobil.

Pe strada Republicii rafalele de vânt au smuls azbestul de pe acoperişul blocului 42, bucăţile de material ajungând pe spaţiul verde, pe trotuar şi pe carosabil.

După-amiază personalul de la salubrizare a fost nevoit să intervină pe mai multe străzi pentru a îndepărta crengile mai mici căzute pe trotuare şi pe carosabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Haos creat de vânt la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haos creat de vânt la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață de zmeură (rețeta bunicii) Cuvantul "dulceata" ar trebui scris cu liniuta de unire langa cuvantul "bunica". "Dulceata-de-bunica". Ori "dulceata-bunicii"? Nu? Cine n-a visat, copil, sa deschida capacul borcanului cu gem, peltea, serbet,... Citeşte