Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iun 2015 - Anul XX, nr. 136 (5948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Controale poliţie

Două transporturi de contrabandă, interceptate în trafic duminică seară, la Brodina şi Vicovu de Sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Țigări de contrabandă în valoare de aproape 80.000 de lei au fost confiscate de poliţişti, duminică seară, după ce au fost interceptate în trafic, la Brodina şi Vicovu de Sus, două autoturisme care transportau marfă de contrabandă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, primul autoturism suspect a fost tras pe dreapta duminică seară, în jurul orei 20.30, pe DJ 209 G, pe raza comunei Brodina. Era un autoturism Ford Galaxy, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 64 de ani, Aurel A., cetăţean român cu domiciliul în Ucraina. În dreapta şoferului era o femeie în vârstă de 43 de ani, Olga N., din oraşul Siret.

 „Cu ocazia controlului, în locuri special amenajate în portbagaj, într-o roată de rezervă montată sub autoturism, în spatele bordului, în genţi, cutii, dar şi în articole de îmbrăcăminte au fost identificate în total 870 de pachete de ţigarete, neavând aplicate banderole fiscale, în valoare de aproximativ 8.700 de lei”, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

Pe lângă ţigările confiscate, poliţiştii au indisponibilizat şi autoturismul estimat la 3.000 de euro, în vederea dispunerii unei măsuri asigurătorii, şi au întocmit un dosar penal pentru contrabandă în formă agravantă.

 

Şi-a abandonat maşina plină cu colete de ţigări şi a fugit

În aceeaşi seară, în jurul orei 22.30, poliţiştii de la Vicovu de Sus au observat la intersecţia străzilor Calea Cernăuţi cu Calea Bucovinei un autoturism suspect al cărui şofer conducea cu viteză.

Poliţiştii au trecut la urmărirea maşinii suspecte, un VW Passat, iar după aproximativ patru kilometri, şoferul fugar a frânat brusc, a virat la stânga, după care a coborât din autoturism şi a fugit.

Autoturismul VW Passat era înmatriculat în Marea Britanie, iar în interior au fost găsite mai multe colete învelite în folie de culoare neagră.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu a precizat că au fost găsite zece colete, în care se aflau 6.920 de pachete de ţigări, valoarea acestora fiind de aproximativ 70.000 de lei.

Şi în acest caz, poliţiştii au confiscat ţigările, au indisponibilizat maşina, în valoare de circa 5.000 de euro, şi au întocmit un dosar penal, încercând acum să dea de urma şoferului fugar.

„Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă, cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două transporturi de contrabandă, interceptate în trafic duminică seară, la Brodina şi Vicovu de Sus.
 Vizualizări articol: 2376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Două transporturi de contrabandă, interceptate în trafic duminică seară, la Brodina şi Vicovu de Sus4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață de zmeură (rețeta bunicii) Cuvantul "dulceata" ar trebui scris cu liniuta de unire langa cuvantul "bunica". "Dulceata-de-bunica". Ori "dulceata-bunicii"? Nu? Cine n-a visat, copil, sa deschida capacul borcanului cu gem, peltea, serbet,... Citeşte