Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iun 2015 - Anul XX, nr. 136 (5948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Auditorium „Joseph Schmidt”

Conferinţe şi recital extraordinar, miercuri, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) vor avea loc miercuri, 17 iunie, începând cu ora 18:00, conferinţe şi un recital extraordinar care se încadrează în cea de-a doua activitate din cadrul proiectului „Romantismul european în reflecţii contemporane”, finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României. Programul evenimentului cuprinde conferinţa cu profil filologic „Teme şi motive romantice în literatura universală”, prezentată de conf. univ. dr. Claudia Costin, de la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul USV, o microconferinţă cu profil muzicologic, „Liedul romantic”, prezentată de muzicolog dr. Constanţa Cristescu, şi, la final, un recital extraordinar de lieduri şi poezie romantică, susţinut de soprana Georgeta Stoleriu, acompaniată de pianistul Keneth Tucker şi de actorul Doru Zaharia. Vor fi interpretate lieduri din creaţia lui Franz Schubert, Robert Schumann, Johannes Brahms, Gabriel Fauré şi Frederich Chopin şi poezii de P.B. Shelley, Alfred de Musset, N. Lenau, J. Keats, A. Puşkin, Alfred de Vigny, M.I. Lermontov şi Mihai Eminescu.

 

„Training/dezbatere de comunicare pe teme europene”, cu jurnalistul Ovidiu Nahoi

Tot la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, în sala E 118, va avea loc, în zilele de 19 iunie (între orele 10:00-16:00) şi 20 iunie (între orele 10:00-13:00), un „Training/dezbatere de comunicare pe teme europene”, cu jurnalistul Ovidiu Nahoi. Evenimentul este organizat de Centrul de Informare Europe Direct Suceava, având ca structură gazdă Asociația Grupul Ecologic de Colaborare - GEC Bucovina Suceava, în parteneriat cu Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferinţe şi recital extraordinar, miercuri, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.
 Vizualizări articol: 1481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conferinţe şi recital extraordinar, miercuri, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață de zmeură (rețeta bunicii) Cuvantul "dulceata" ar trebui scris cu liniuta de unire langa cuvantul "bunica". "Dulceata-de-bunica". Ori "dulceata-bunicii"? Nu? Cine n-a visat, copil, sa deschida capacul borcanului cu gem, peltea, serbet,... Citeşte