Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2015 - Anul XX, nr. 127 (5939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Un motociclist mort, altul în stare gravă, după două accidente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit, iar altul, în vârstă de 20 de ani, a fost rănit grav, după ce au fost implicaţi în accidente rutiere în timp ce se deplasau cu motocicletele. Ambele accidente s-au petrecut acum două zile, miercuri, la mai puţin de două săptămâni după alte două grave evenimente rutiere petrecute tot pe două roţi.

 

Motociclistul de 20 de ani nu şi-a putut stăpâni motorul într-o depăşire

Un prim accident s-a înregistrat în jurul orei 15.30, pe DJ 177, în comuna Mănăstirea Humorului. Un tânăr în vârstă de 20 de ani, Gabriel Hojbotă, care conducea o motocicletă Suzuki, s-a rănit grav în timp ce efectua o depăşire.

Din ancheta poliţiştilor rutieri rezultă că tânărul în vârstă de 20 de ani s-a angajat într-o depăşire regulamentară a unei maşini, însă în momentul revenirii pe banda sa de mers, pe fondul lipsei de experienţă în conducere şi al nepăstrării unei distanţe regulamentare în mers, s-a izbit în partea în spate a unui VW Transporter, condus regulamentar în faţa sa de un localnic în vârstă de 67 de ani. În urma impactului motociclistul s-a răsturnat pe carosabil. Tânărul în vârstă de 20 de ani a ajuns la spital, unde a fost diagnosticat preliminar cu leziuni grave.

Tânărul de pe motocicletă şi conducătorul auto au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu erau băuţi.

 

Impact fatal cu un autotractor încărcat cu piatră, pe care l-a văzut prea târziu

Al doilea accident, din păcate cu consecinţe tragice, s-a înregistrat în jurul orei 16.45, pe strada Neagră din oraşul Broşteni. Un localnic în vârstă de 23 de ani, Nicolae Luncaşu, aflat pe o motocicletă Yamaha, s-a izbit violent de partea din spate a unui autotractor cu semiremorcă, care transporta piatră concasată. În urma impactului, tânărul de 23 de ani, care nu purta cască de protecţie, a decedat.

Poliţia precizează că după accident şoferul vehiculului greu şi-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior. Acesta a invocat faptul că nu şi-a dat seama că a fost implicat într-un accident.  La volan se afla un anume Gheorghe Creciunescu, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Din ancheta preliminară a poliţiştilor rutieri rezultă că accidentul s-a petrecut din cauză că tânărul de pe motocicletă nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers, dar şi din cauza prafului degajat de vehiculul greu, care a redus mult vizibilitatea.

Tânărul care a murit nu avea permis de conducere pentru motocicletă.

Poliţia continuă ancheta, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul şi gradul de vinovăţie al acelor doi.

 

21 mai, altă zi neagră

O altă zi neagră pentru cei care se deplasează pe două roţi a fost pe 21 mai. Atunci, un tânăr în vârstă de 29 de ani, care se deplasa pe un moped, a murit după ce s-a izbit violent cu vehiculul de un cap de pod, în timp ce un motociclist de 35 de ani a ajuns în stare critică la spital după ce a pătruns pe contrasens şi s-a izbit într-o maşină. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un motociclist mort, altul în stare gravă, după două accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 5359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un motociclist mort, altul în stare gravă, după două accidente rutiere5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Iepure cu sos de sardele (rețetă de la 1847) Nu stim ce varsta avea, de-o fi fost maritata ori de-o fi avut copii. Era insa atat de atasata de "iubitele-i eleve", incat in anul 1847 termina de scris pentru ele o prima culegere de retete, care a trecut apoi din mana in mana, sub forma... Citeşte