Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2015 - Anul XX, nr. 127 (5939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distracţie şi surprize

Mii de prichindei au sărbătorit Ziua Copilului la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva mii de copii însoţiţi de părinţi şi bunici au celebrat copilăria la Shopping City Suceava, în perioada 31 mai – 1 iunie, cu momente pline de distracţie şi premii surpriză.

Campionatul distracţiei a început duminică, atunci când şcolile din judeţul Suceava au adus în faţa publicului o varietate de programe artistice, constând în momente de dans, muzică, teatru sau recitare, în cadrul concursului de talente între şcoli intitulat generic ”Kinderela”. Cele mai bune momente au fost premiate de Shopping City Suceava cu vouchere cadou pentru şcolile participante. Locul 1 şi un cec cadou în valoare de 1.000 de lei au fost câştigate la Şcoala Gimnazială Nr. 11 „Miron Costin” din Suceava. Câştigătorii marelui premiu au dat dovadă de mult talent, creativitate şi carismă în prezentarea unor numere de dans modern, muzică uşoară, dans sportiv sau muzică populară, fiind coordonaţi de o comisie profesorală formată din director adjunct Dumitru Morar, prof. Raluca Alexa, prof. Maria Afanasov Bestiuc şi prof. Adrian Caliniuc.

Locul 2 şi un cec cadou în valoare de 800 de lei au fost câştigate de Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, sub atenta îndrumare a profesoarei Isabela Apăvăloaie. Elevii s-au remarcat printr-o varietate de momente artistice, constând în dans, scenete de teatru şi muzică, numărul de dans ţigănesc extrem de dinamic şi colorat stârnind ropote de aplauze din partea publicului prezent la eveniment. Locul 3 şi un cec cadou în valoare de 500 de lei au fost câştigate de elevii Şcolii Gimnaziale Serbăuţi, coordonaţi de prof. Roxana Dragomir şi prof. Tatiana Baciu, care au adus în atenţia publicului o scenetă sub formă de şezătoare, îmbinând teatrul cu muzica, într-un mod spectaculos şi atractiv. Premiul special al juriului a ajuns la Şcoala Gimnazială Corocăieşti, care a surprins audienţa cu o piesă de teatru pe parcursul căreia cei mici au demonstrat bune abilităţi actoriceşti, cucerind publicul cu talentul şi umorul lor. În pregătirea programului artistic, elevii au fost coordonaţi de profesoara Luminiţa Dobrea.

Toţi copiii care au urcat pe scenă cu programe artistice au primit cadouri din partea partenerilor evenimentului: locul de joacă Cutezătorii, Alexandria Librării, Carrefour, Media Galaxy, Noriel, Coccodrillo, Evel Mod şi Animax din incinta centrului comercial, precum şi companiile Harivex, Adria şi Ferovali. În plus, fundaţia ANA a organizat o tombolă cu premii din oră în oră, fiind puse în joc trotinete şi o bicicletă pentru cei mici.

Distracţia a continuat şi pe 1 Iunie la Shopping City Suceava, cu programe artistice interpretate de elevii de la Şcoala Populară de Arte ”Ion Irimescu” din Suceava, precum şi teatru de păpuşi, cu piesa ”Hansel şi Gretel”, susţinut de trupa Centrului Cultural Bucovina. De altfel, luna iunie a debutat la Shopping City Suceava cu o expoziţie de reptile vii care a atras peste 1.500 de copii încă din prima zi, toţi cei prezenţi fiind fascinaţi de frumuseţea şi varietatea vietăţilor prezente în cadrul expoziţiei: şerpi piton, boa şi anaconda, broaşte ţestoase de apă şi de uscat, şopârle africane, peşti exotici, caimani şi iguane.

Pe parcursul celor două zile, copiii s-au bucurat de întâlniri cu mascotele preferate din desene animate: Minnie, Mikey, Daisy şi Donald, care au adus zâmbete pe buzele acestora, dar şi de jocuri cu baloane, sesiuni de face-painting şi ateliere educative şi de creaţie Kids City – art craft, realizate în parteneriat cu Alexandria Librării.

De Ziua Copilului, Shopping City Suceva s-a transformat într-un cadru de poveste, unde toţi copiii s-au bucurat de surprize şi momente de neuitat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de prichindei au sărbătorit Ziua Copilului la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mii de prichindei au sărbătorit Ziua Copilului la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Iepure cu sos de sardele (rețetă de la 1847) Nu stim ce varsta avea, de-o fi fost maritata ori de-o fi avut copii. Era insa atat de atasata de "iubitele-i eleve", incat in anul 1847 termina de scris pentru ele o prima culegere de retete, care a trecut apoi din mana in mana, sub forma... Citeşte