Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2015 - Anul XX, nr. 127 (5939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Promoţia 2015

Aproape 500 de absolvenţi ai Colegiului „Dimitrie Cantemir” şi-au luat rămas bun de la anii de liceu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Absolvenţii promoţiei 2015 a Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava au încheiat studiile liceale într-o atmosferă festivă, aproape 500 de adolescenţi participând la ceremonia de absolvire, desfăşurată miercuri, în sala mare a Casei de Cultură a municipiului.

La ceas de bilanţ, presărat cu emoţii, nostalgii, dar şi satisfacţii, le-au fost alături părinţi, profesori şi colegi de la clasele mai mici, care nu au ezitat să-i felicite şi să-i aplaude.

Totodată, diriginţii celor 15 clase terminale, cei care i-au îndrumat pe tineri de-a lungul anilor de liceu, au fost prezenţi la ultima strigare a catalogului – Gheorghe Flocea, Valerica Maxim, Ana Sic, Steluţa Hrişcă, Niculina Apetri, Angela Rabei, Virginia Băncescul, Rodica Atodiresei, Cristina Dranca, Gabriela Hrebenciuc, Liliana Panaite, Gheorghe Popa, Daniela Negrea, Paul Romaşcu şi Georgeta Dorneanu.

 

Larisa Paşnicu este şefa promoţiei 2015

Momentul festiv a dat prilejul celor 15 diriginţi să-i felicite pe tineri şi să le adreseze îndemnul de a reprezenta cu cinste liceul în care s-au format, iar absolvenţii şi-au făcut o promisiune, aceea de a se revedea. Până atunci, ei au de trecut cel mai important examen din viaţă: bacalaureatul.

În cadrul cursului festiv au fost premiaţi cei mai merituoşi elevi ai claselor a XII-a, iar în semn de preţuire şi recunoştinţă pentru notele primite de-a lungul celor patru ani de liceu, Larisa Paşnicu, şefa promoţiei 2015, a fost aplaudată la scenă deschisă de colegii săi.

„S-au încheiat patru ani frumoşi, minunaţi. Vreau să le mulţumesc tuturor profesorilor care au avut încredere în mine, care m-au ajutat, m-au sprijinit şi au făcut totul pentru a mă simţi bine în această clasă şi în această şcoală”, a transmis premianta.

Aceasta a oferit „Cheia succesului”, simbol al continuităţii, al perpetuării valorilor, idealurilor şi aspiraţiilor generaţiilor întregi de elevi, următoarei promoţii de absolvenţi.

La rândul său, directorul colegiului, prof. Corneliu Romaşcu, le-a vorbit elevilor despre corectitudine, despre cinste, calităţi umane imperios necesare pentru reuşita pe plan personal, profesional şi spiritual.

„Noi ne-am străduit să vă transmitem nu numai nişte cunoştinţe, dar şi un mod de a gândi şi o anumită atitudine. Indiferent unde veţi merge mi-ar plăcea să cred că nu veţi uita de casa în care v-aţi născut, de părinţii voştri, şi vreau cu energia voastră să puneţi umărul la consolidarea societăţii noastre”, le-a spus Romaşcu sutelor de absolvenţi.Nu în ultimul rând, acesta le-a transmis adolescenţilor că are aşteptări mari în ceea ce priveşte rezultatele din acest an de la bacalaureat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 500 de absolvenţi ai Colegiului „Dimitrie Cantemir” şi-au luat rămas bun de la anii de liceu.
 Vizualizări articol: 2525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Aproape 500 de absolvenţi ai Colegiului „Dimitrie Cantemir” şi-au luat rămas bun de la anii de liceu5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Iepure cu sos de sardele (rețetă de la 1847) Nu stim ce varsta avea, de-o fi fost maritata ori de-o fi avut copii. Era insa atat de atasata de "iubitele-i eleve", incat in anul 1847 termina de scris pentru ele o prima culegere de retete, care a trecut apoi din mana in mana, sub forma... Citeşte