Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2015 - Anul XX, nr. 127 (5939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Brandurile internaţionale de încălţăminte din Iulius Mall Suceava îţi prezintă tendinţele verii

A venit vara, sezonul în care tendinţele se remarcă până în cele mai mici detalii. Pentru că piesa de rezistenţă a ţinutelor de sezon pot fi pantofii, îţi oferim câteva sugestii de modele din magazinele IULIUS MALL SUCEAVA care, cu siguranţă, nu vor trece neobservate.

În această vară sunt un „must have” pantofii, balerinii şi sandalele cu forme jucăuşe, dar şi în culori vesele. Îndrăzneşte să porţi încălţăminte cu imprimeuri şi detalii care să confere look-ul perfect. Modele care scot din anonimat orice ţinută, din piele naturală, produse în Rusia, găseşti la MEDEA.

Petrecerile de sezon sunt un moment potrivit pentru a-ţi pune în valoare colecţia de încălţăminte. Sandalele care se remarcă prin minimalism şi bun-gust sunt o alegere potrivită pentru doamne, în timp ce din garderoba domnilor nu pot lipsi pantofii negri eleganţi. O selecţie de încălţăminte pentru ocazii speciale găseşti la SALAMANDER. 

Confortul rămâne o tendinţă indiferent de sezon. Brandul CCC, cel mai mare producător de încălţăminte din Polonia,propune o gamă foarte variată de articole în tendinţe, pentru întreaga familie. Aici vei găsi formula completă, care combină comoditatea cu designul cool.  

Vibraţiile sportive nu lipsesc din tendinţele sezonului cald. Pantofii sport şi cei casual de la DEICHMANN, lider european în comerţul de încălţăminte, pot fi asociaţi cu aproape orice piesă vestimentară, completând un look în trend.

Piesele favorite pentru lunile calde sunt sandalele gladiator, cu talpă plată şi cu barete. Găseşti nuanţa care ţi se potriveşte şi stilul preferat la JUNKER, alături de alte propuneri de sezon.   

În magazinele de încălţăminte din IULIUS MALL SUCEAVA este imposibil să nu găseşti încălţămintea care te defineşte, dar care este şi în pas cu moda.Medea Iulius Mall Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brandurile internaţionale de încălţăminte din Iulius Mall Suceava îţi prezintă tendinţele verii.
 Vizualizări articol: 10306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Brandurile internaţionale de încălţăminte din Iulius Mall Suceava îţi prezintă tendinţele verii5.051

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Iepure cu sos de sardele (rețetă de la 1847) Nu stim ce varsta avea, de-o fi fost maritata ori de-o fi avut copii. Era insa atat de atasata de "iubitele-i eleve", incat in anul 1847 termina de scris pentru ele o prima culegere de retete, care a trecut apoi din mana in mana, sub forma... Citeşte