Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mai 2015 - Anul XX, nr. 122 (5934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nici o reacţie

Conducerea Colegiului Alimentar Suceava, impasibilă în cazul elevilor care, după banchet, au agresat trei tineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incidentele grave petrecute săptămâna trecută după banchetul organizat de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, când doi dintre elevii unităţii de învăţământ, aflaţi în stare avansată de ebrietate, au lovit trei biciclişti care au avut doar vina de a se afla în faţa lor, nu au stârnit nici o reacţie din partea conducerii colegiului. Deşi faptele de care sunt acuzaţi cei doi elevi sunt grave, directorul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava pare a fi deranjat doar de faptul că incidentul a apărut în presă.

 

Conducerea şcolii nu a făcut nimic până acum 

Întrebată dacă incidentele de după petrecere fac obiectul unei anchete interne, Tatiana Hladiuc, actualul director al colegiului, a spus că încă aşteaptă o comunicare oficială din partea poliţiei.

„Noi nu am primit încă nimic oficial de la poliţie cu privire acele incidente, nu ştim dacă se confirmă. Incidentul s-a petrecut oricum în stradă, noi nu puteam să-i păzim pe toţi cei care au plecat de la banchet”, a declarat Tatiana Hladiuc. Vizibil iritată de întrebările legate de acest subiect, directoarea nu a considerat suficiente constatările jandarmilor, care au şi transmis un comunicat cu privire la agresiunile din noaptea de 21 mai.

Această atitudine nu ar trebui să mire foarte mult în condiţiile în care numeroase probleme semnalate de alţi profesori sau de presă au fost tratate în mod similar de conducerea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară.

Mai mulţi părinţi care au avut copii la acel banchet se declară revoltaţi că profesorii care au participat şi ei în număr mare la petrecere nu au limitat consumul de alcool în rândul tinerilor.

 

Au ieşit de la banchet băuţi şi i-au luat la bătaie pe trei biciclişti

Reamintim că joi, 21 mai, în jurul orei 22.20, membrii unui echipaj al Jandarmeriei Suceava au observat, pe bulevardul Ana Ipătescu, în zona centrală a Sucevei, mai mulţi tineri care se îmbrânceau pe o trecere de pietoni. Jandarmii au intervenit pentru a aplana conflictul, ocazie cu care au constatat că un tânăr în vârstă de 18 ani, care se deplasa pe o bicicletă, avea leziuni la nivelul feţei şi cotului. Tânărul le-a relatat jandarmilor că a fost oprit de un necunoscut care l-a întrebat dacă ştie în zonă vreun magazin unde se vinde alcool. În scurt timp,  biciclistul a încasat un pumn în figură. Ulterior, alţi doi biciclişti au reclamat că au fost agresaţi în acelaşi mod. Tinerii au fost întrebaţi dacă ştiu un magazin unde se poate găsi alcool, după care au fost loviţi. 

Agresorii, rezultă din anchetă, au distrus şi două dintre bicicletele victimelor.

Jandarmii au identificat doi agresori, unul în vârstă de 18 ani şi unul de 19 ani. Cei doi sunt elevi ai colegiului şi participaseră la banchet. Unul dintre ei se afla sub măsura controlului judiciar, după ce a fost implicat într-o altă agresiune, victime fiind câţiva elevi de la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

Jandarmii au declinat dosarul, conform competenţelor, Poliţiei municipiului Suceava. Chiar şi în cazul în care cei trei tineri agresaţi nu ar merge mai departe cu plângerile penale incidentul rămâne la fel de grav. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea Colegiului Alimentar Suceava, impasibilă în cazul elevilor care, după banchet, au agresat trei tineri.
 Vizualizări articol: 2928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Conducerea Colegiului Alimentar Suceava, impasibilă în cazul elevilor care, după banchet, au agresat trei tineri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e logica de directoare? trimis de
(30 mai 2015, 11:00:28
Incredibil, asteapta sa fie bagati in puscarie ca sa ii exmatriculeze? Are politia sau jandarmeria vreo obligatie sa instiinteze liceul? E evident ca ii vor instiinta pe parinti, iar scuzele puerile ale unei directoare de PLUS 50 care tine cu dintii de functie sunt patetice.
Cred ca adevaratul motiv e ca au baut cot la cot cu elevii majoritatea profilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tochitură moldovenească Reţeta aceasta este atât de populară pe plaiurile moldoveneşti, încât nu există gospodină care să nu ştie să o pregătească. Secretul este să se folosească şi ceva afumătură pentru un gust mai dichisit. Între ingrediente se... Citeşte