Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mai 2015 - Anul XX, nr. 122 (5934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediţia a VII-a

Concursul studenţesc Internaţional „Profesia contabilă – o carieră de succes”, la USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sub auspiciile a 25 de ani de învăţământ economic la Suceava, la Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava (USV) s-a desfăşurat ediţia a VII-a a Concursului studenţesc Internaţional„Profesia contabilă – o carieră de succes”, cu tema „Cultura contabilă în Europa”.

Desfăşurarea evenimentului a constat în două faze: una preliminară, unde au fost înscrise şi evaluate 45 de lucrări, şi una finală, în care au fost selectate 19 lucrări (cinci de la Academia de Studii Economice din Moldova - ASEM şi 14 de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică - FSEAP din Suceava).

Potrivit organizatorilor, lucrările înscrise în concurs au abordat teme şi problematici cu care se confruntă actualul context economico-financiar, generând ample dezbateri şi interes, precum şi o serie de direcţii de cercetare.

Ca de obicei, alături de mediul academic sucevean a fost prezent şi mediul de afaceri (EDUMAX, Management Account, LustExpert, Flaymusic, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, CECCAR – filiala Suceava, TedExpert, Volter, Terraglas, Babaco Games, Rud Station SRL etc.), reprezentanţi ai profesiei contabile – Dionisie Marcan, Luminiţa Chihai, Loredana Mihăilă, şi cadre didactice ale FSEAP. De la ASEM, alături de studenţii participanţi s-au prezentat şi cadre didactice care au făcut parte din comisia de jurizare.

Sponsorii au acordat tuturor participanţilor câte 100 de lei. Premiile au variat între 1.000 şi 3.000 de lei, fondul de premiere ridicându-se la 15.000 de lei. De asemenea, studenţilor li s-a oferit posibilitatea realizării unor internshipuri plătite în perioada de vacanţă, respectiv oportunitatea angajării.

Într-un cadru festiv, prof. univ. dr. Elena Hlaciuc, organizatorul şi iniţiatorul acestui proiect, a fost distinsă cu o diplomă de gratitudine din partea rectorului ASEM, în semn de mulţumire pentru eforturile sale în a susţine şi continua un eveniment care a devenit o tradiţie pentru cele două universităţi.

„Cadrele didactice ale Departamentului de Contabilitate, Finanţe şi Informatică Economică aduc mulţumiri pe acesta cale sponsorilor, membrilor Comisiei de jurizare şi nu în ultimul rând rectorului USV, prof. univ. dr. Valetin Popa, şi prorectorului prof. univ. dr. Mihai Dimian pentru sprijinul şi încurajarea oferite de-a lungul timpului în susţinerea acestei manifestări ştiinţifice adresate studenţilor”, au transmis organizatorii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul studenţesc Internaţional „Profesia contabilă – o carieră de succes”, la USV.
 Vizualizări articol: 1590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concursul studenţesc Internaţional „Profesia contabilă – o carieră de succes”, la USV5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tochitură moldovenească Reţeta aceasta este atât de populară pe plaiurile moldoveneşti, încât nu există gospodină care să nu ştie să o pregătească. Secretul este să se folosească şi ceva afumătură pentru un gust mai dichisit. Între ingrediente se... Citeşte