Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mai 2015 - Anul XX, nr. 122 (5934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întâlnire

Reprezentanţii Patronatului Drumarilor din România se reunesc în conferinţă la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Conacul Domnesc din Suceava are loc vineri, 29 mai, începând cu ora 9,00, Conferinţa reprezentanţilor Patronatului Drumarilor din România, organism al cărui preşedinte interimar este inginerul sucevean Eugen Girigan, administratorul special al societăţii comerciale Drumuri şi Poduri S.A..  Pe ordinea de zi a conferinţei se află prezentarea raportului de activitate al Comitetului Director la împlinirea a 20 de ani de existenţă al Patronatului Drumarilor din România, alegerea Consiliului Director şi decernarea de diplome aniversare. Patronatul Drumarilor din România a fost înfiinţat în anul 1995. În această structură sunt înscrise 42 de societăţi comerciale cu capital de stat şi privat şi regii autonome care au ca obiect principal sau secundar de activitate consultanţă, proiectare, întreţinere, reparaţii, modernizări şi lucrări noi de drumuri şi poduri cu un număr de 4.600 de salariaţi. Patronatul Drumarilor din România este afiliat la Confederaţia Naţională a Patronatului Român. ”Patronatul îi reprezintă pe membrii săi în relaţiile cu organizaţiile sindicale, precum şi interesele comune ale drumarilor în faţa şi în raporturile cu forurile guvernamentale şi ale administraţiei centrale şi locale direct sau prin intermediul confederaţiilor patronale la care Patronatul este membru aderant”, a spus Eugen Girigan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reprezentanţii Patronatului Drumarilor din România se reunesc în conferinţă la Suceava.
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reprezentanţii Patronatului Drumarilor din România se reunesc în conferinţă la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tochitură moldovenească Reţeta aceasta este atât de populară pe plaiurile moldoveneşti, încât nu există gospodină care să nu ştie să o pregătească. Secretul este să se folosească şi ceva afumătură pentru un gust mai dichisit. Între ingrediente se... Citeşte