Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mai 2015 - Anul XX, nr. 122 (5934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pietre preţioase şi semipreţioase

Bijuterii de lemn din Crimeea, la ExpoMineralia, în Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii pasionaţi de pietre preţioase şi semipreţioase, prezentate sub formă de bijuterii sau de obiecte de decor, sunt invitaţi la o nouă ediţie a ExpoMineralia. Până duminică, 31 mai, bucovinenii vor descoperi la parterul Iulius Mall Suceava o colecţie impresionantă de piese, care acoperă absolut toate preferinţele, în cadrul târgului internaţional de minerale, roci şi bijuterii.

De această dată, vedetele ExpoMineralia sunt bijuteriile din esenţe deosebite de lemn, realizate în Peninsula Crimeea, care le-au cucerit chiar şi pe vedetele de la Hollywood. Create integral din lemn sau în combinaţii cu minerale precum chihlimbarul, turcoazul şi coralul, accesoriile impresionează prin unicitatea, simplitatea şi frumuseţea lor. Cei interesaţi vor putea alege din peste 500 de articole din esenţe de lemn, lucrate manual după o tehnică specifică doar meşterilor din Crimeea, încă de pe vremea ţarilor ruşi. Supranumite şi „bijuteriile interzise”, pentru că o perioadă nu au putut fi comercializate în afara Crimeei, obiectele reprezintă o tradiţie de peste un secol pe piaţa mondială a accesoriilor din lemn.

Clienţii Iulius Mall Suceava îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu brăţări, cercei, coliere şi chiar inele sculptate, realizate din esenţe de lemn speciale, precum: jneapănul, stejarul de munte, fisticul, tisa, piersicul, caisul, nucul, cireşul, frasinul, migdalul, mărul, pinul şi zada.

La ExpoMineralia mai sunt prezentate peste 150.000 de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie, din minerale aparte. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Peste 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor strălucitoare şi rafinate. Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bijuterii de lemn din Crimeea, la ExpoMineralia, în Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bijuterii de lemn din Crimeea, la ExpoMineralia, în Iulius Mall Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tochitură moldovenească Reţeta aceasta este atât de populară pe plaiurile moldoveneşti, încât nu există gospodină care să nu ştie să o pregătească. Secretul este să se folosească şi ceva afumătură pentru un gust mai dichisit. Între ingrediente se... Citeşte