Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mai 2015 - Anul XX, nr. 122 (5934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Curs festiv

Ultimul clopoţel pentru promoţia 2015 a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Absolvenţii promoţiei 2015 a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava au fost celebraţi, joi, în cadrul unei ceremonii festive găzduite de Casa de Cultură a municipiului.

Diriginţii au strigat pentru ultima dată cataloagele celor opt clase terminale, i-au premiat pe cei mai merituoşi dintre elevi, iar la rândul lor, tinerii le-au mulţumit dascălilor şi le-au făgăduit că vor porni cu mult curaj într-o nouă aventură a cunoaşterii şi vor păstra în continuare spiritul ştefanist.

Îmbrăcaţi în ţinuta reprezentativă a şcolii, purtând robe, toci şi eşarfe albastre, cei peste 200 de absolvenţi şi-au luat rămas bun de la anii de liceu, fiind aplaudaţi de dascăli, de diriginţi, de colegii lor mai mici şi părinţii prezenţi la eveniment.

Fiecare clasă a proiectat câte un videoclipîn care au fost adunate ipostaze și amintiri din anii de liceu, imaginile stârnind emoții, nostalgii şi bucurii în rândul adolescenţilor pentru care ieri a sunat ultimul clopoţel.

Directorul colegiului, prof. Dan Popescu, a mărturisit că cei 227 de ştefanişti absolvenţi au adăugat „noi performanţe remarcabile şi compatibile cu tradiţia de mare prestigiu a instituţiei”.

„Personal, îmi exprim satisfacţia de a fi profesor al unor elevi de excepţie cum este Lucian Bicsi, care are un portofoliu al performanţelor ce include 19 calificări la olimpiadele naţionale de matematică, informatică şi fizică, sau cum este elevul nostru internaţional, dar şi olimpic internaţional, Gonçalo Araujo Regado”, a mai transmis şeful instituţiei în deschiderea ceremoniei.

În finalul cuvântării sale, Popescu i-a îndemnat pe tineri să fie ştefanişti autentici, să-şi urmeze visul, să nu negocieze adevărul, să facă ceea ce le place şi să persevereze.

 

Diploma şi placheta de onoare au mers către olimpicul Lucian Bicsi

Diploma şi placheta de onoare a liceului, înalte distincţii oferite de instituţie, au mers în acest an către şeful de promoţie, olimpicul Lucian Bicsi.

Un pasionat al ştiinţelor exacte, tânărul a adus mulţumiri directorului colegiului, dirigintelui său, profesorul de informatică Ovidiu Marcu, şi profesorului de fizică, Costică Costan.

În mesajul său, olimpicul a insistat pe trei calităţi necesare oricărui tânăr, calităţi pe care fiecare adolescent trebuie să le dobândească pentru a avea garanţia reuşitei – creativitate, curaj şi încredere.

Totodată, şeful de promoţie a predat cheia succesului unei eleve din promoţia următoare, Ana Maria Marcu. Festivitatea a continuat cu premierea celor mai buni elevi din fiecare clasă a XII-a. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultimul clopoţel pentru promoţia 2015 a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava.
 Vizualizări articol: 3839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Ultimul clopoţel pentru promoţia 2015 a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tochitură moldovenească Reţeta aceasta este atât de populară pe plaiurile moldoveneşti, încât nu există gospodină care să nu ştie să o pregătească. Secretul este să se folosească şi ceva afumătură pentru un gust mai dichisit. Între ingrediente se... Citeşte