Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2015 - Anul XX, nr. 115 (5927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 21 – 27 mai

Expoziția “Iluminări”, la Shopping City

Shopping City Suceava găzduieşte până pe 31 mai, în City Gallery, expoziția de pictură aparţinând artistului plastic Manuell Mănăstireanu. În cadrul expoziției intitulate ”Iluminări" sucevenii pot admira 56 de portrete şi peisaje ce propun nu doar câteva variante de expresie plastică, ci mai ales o aplecare către meditație la nostalgiile, candorile, umbrele și luminile din noi. În elaborarea lucrărilor, artistul a pornit de la ideea că ”nimic nu respiră cu adevărat, fără lumina dinăuntru”, fapt pentru care expoziția sa devine o manifestare a acestui crez personal.

 

Prima etapă a Campionatului Național de Drift Toyota Suceava Drift Series, în parcarea Shopping City

Asociația Profesionistă de Drift, în parteneriat cu Toyota Suceava și Shopping City Suceava, îi invită pe suceveni, în perioada 23-24 mai, în parcarea Shopping City, pentru a lua parte la un spectacol plin de adrenalină, oferit de cei mai buni piloţi de drift din România, care îşi vor arăta îndemânarea cu care strunesc sutele de cai putere. Aproximativ 25 de piloţi din Bucureşti, Neamţ, Botoşani, Bistriţa-Năsăud şi Suceava vor lua startul în parcarea Shopping City Suceava la prima etapă a Campionatului Național de Drift, unde curajul şi măiestria piloţilor nu se măsoară în secunde, ci în spectaculozitate. În cadrul acestui eveniment, Toyota Suceava invită pasionaţii de maşini să ia parte la sesiuni de Test Drive cu cele mai noi modele Toyota. Cei care vor evolua în competiţia de la Suceava sunt piloţi experimentaţi, membri ai Federaţiei Române de Drift, participanţi la Campionatul Naţional de Drift, dar şi la etape din Campionatul European.

 

Târg de Artă și Antichități la Shopping City

În perioada 23-24 mai, Shopping City Suceava invită sucevenii la Târgul de Artă și Antichități. Colecționari din întreaga țară vor expune obiecte valoroase precum: piese de mobilier, tablouri, ceasuri, cărți, numismatică, bijuterii, podoabe, obiecte vechi de artă și decorative, porțelanuri și sticlărie. Fie că sunteţi pasionaţi de artă, colecţionari sau doriţi să oferiţi un cadou special celor dragi, cu siguranţă veţi face alegerea potrivită dintre sutele de obiecte expuse în cadrul târgului.

 

Festivalul Internaţional de Muzică „Blues Con-Fusion” (Fani Adumitroaie)

Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică „Blues Con-Fusion” (Fani Adumitroaie) se desfăşoară la Suceava, la Gârla Morii (str. Apeductului), în intervalul 22-23 mai. Concertele vor începe la ora 20.00, în fiecare seară, iar programul este următorul: vineri, 22 mai - Vali „Sir Blues” Răcilă & Raul Kusak, Joe Rusi Trio & Friends, Rareş Totu 50/35 - feat Dean Bowman; sâmbătă, 23 mai - Marius Dobra Band, Borsodi Blue Trio, Nightlosers. Organizatorii anunţa şi surprize pe lângă programul anunţat.

 

Joi, 21 mai

Concerte la USV

La Auditorium „Joseph Schmidt” de la USV va avea loc, între orele 19:00-20:00, concertul susţinut de Armonii Corale – corul Universităţii „Ştefan cel Mare” şi de Corul Colegiului „Ştefan cel Mare”, urmat între orele 20:00-21:00, de un recital de pian susţinut de Alexei Nabioulin din Rusia.

 

Vineri, 22 mai

Conversații Punct Ro cu AlterEgo, la Del’Iri Pub

Începând cu ora 22.00, Del’Iri Pub Suceava vă invită la Conversații Punct Ro cu AlterEgo. Biletul costă 10 lei.

 

Sâmbătă, 23 mai

Festival de film Science Fiction

La Observatorul Astronomic are loc, între orele 12:00-22:00, Festival de film Science Fiction.

 

Sport

Rugby, Divizia Națională, ora 10.00, stadionul Unirea Suceava

CSM Suceava – Știința Petroșani

Fotbal, Liga II-a, play-out, ora 11.00, stadionul Areni

Rapid CFR Suceava – Academica Argeș Pitești

 

Duminică, 24 mai

Kids City, ateliere de creație Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 24 mai, copiii vor putea participa la ateliere tematice de creație. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

Concert acustic

La Talcioc Cultural are loc, între orele 21:00-23:00, concertul acustic Johnny King. Intrarea este 10 lei.

 

Luni, 25 mai

Vasile Mardare și Vasile Șeicaru, concert la Del’Iri Pub Suceava

Începând cu ora 21.00, Del’Iri Pub Suceava invită sucevenii la un concert cu Vasile Mardare și Vasile Șeicaru - „Două generații de folk”. Biletul costă 25 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine cu dovlecei și verdeață Făină, apă, sare şi un grăunte de drojdie... patru ingrediente care dau viaţă celui mai important preparat de pe mesele noastre: pâinea. Din punct de vedere al simbolisticii, pâinea reprezintă elementele primordiale: pământul, apa... Citeşte