Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2015 - Anul XX, nr. 115 (5927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Astăzi

În toate şcolile şi instituţiile din judeţ se va păstra un moment de reculegere în memoria eroilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În toate unităţile de învăţământ din judeţul Suceava se va păstra, astăzi, un moment de reculegere în memoria eroilor. Anul acesta, Ziua Eroilor este marcată în data de 21 mai, fiind sărbătorită cu prilejul Zilei Înălţării Domnului Iisus Hristos. Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a declarat ieri că eroii neamului vor fi pomeniţi astăzi în cadrul unor ceremonii care se desfăşoară pe baza unui program aprobat de Guvern. Harasim a spus că împreună cu şefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne au fost stabilite o serie de măsuri organizatorice pentru desfăşurarea în bune condiţii a tuturor manifestărilor comemorative, ceremonii militare şi religioase urmând să aibă loc în 21 de localităţi sucevene. Prefectul a arătat că Inspectoratul de Poliție Județean Suceava va asigura măsuri de ordine și siguranță publică, fiind implicaţi 52 de polițiști din cadrul structurii de ordine publică, 24 din cadrul structurii de poliție rutieră și 10 din alte structuri. De asemenea, cu ocazia sărbătoririi Sfinților Împărați Constantin și Elena vor fi asigurate măsuri pentru ordinea publică în zona celor 19 lăcașuri de cult unde se organizează hramuri.

Constantin Harasim a mai spus că a solicitat Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava ca în toate şcolile din judeţ să se păstreze astăzi, la ora 12:00, un moment de reculegere. Acelaşi lucru se va întâmpla şi în toate instituţiile publice din judeţul Suceava.

În municipiul Suceava, comemorarea eroilor neamului va avea loc la Monumentul Eroilor Români din incinta cimitirului Pacea, începând cu ora 12:00, la ceremonial urmând să fie prezent şi prefectul Constantin Harasim. De precizat că tot astăzi va fi organizat un ceremonial militar religios şi pe masivul Călimani, pe vârful Gruiu Mare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În toate şcolile şi instituţiile din judeţ se va păstra un moment de reculegere în memoria eroilor.
 Vizualizări articol: 1327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În toate şcolile şi instituţiile din judeţ se va păstra un moment de reculegere în memoria eroilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine cu dovlecei și verdeață Făină, apă, sare şi un grăunte de drojdie... patru ingrediente care dau viaţă celui mai important preparat de pe mesele noastre: pâinea. Din punct de vedere al simbolisticii, pâinea reprezintă elementele primordiale: pământul, apa... Citeşte