Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2015 - Anul XX, nr. 115 (5927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Necesitate

Traficul rutier pe strada Universităţii va fi închis total, pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accesul autovehiculelor pe strada Universităţii va fi interzis cel puţin pentru câteva ore atunci când se va turna şi cel de-al doilea strat de asfalt, conform proiectului de modernizare.

„Pe strada Universităţii s-a reuşit marţi turnarea primului strat de asfalt fără a închide circulaţia, mai ales că sunt multe obiective importante şi societăţi comerciale acolo, dar vor fi momente când măsura închiderii circulaţiei este obligatorie, la turnarea celui de-al doilea strat, cel de uzură. Turnarea acestuia trebuie să fie continuă, iar apoi trebuie lăsată o perioadă de câteva ore pentru întărirea asfaltului proaspăt turnat, înainte de a se putea circula pe el”, a explicat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Edilul sucevean a discutat deja cu constructorii şi le-a solicitat, pe cât posibil, ca turnarea stratului final de asfalt să se facă într-o zi de sâmbătă, când  activitatea rutieră este mai redusă.

„Vom anunţa din timp închiderea străzii şi fac apel la înţelegere din partea cetăţenilor care locuiesc acolo ori care îşi desfăşoară activităţile în clădirile de pe această stradă” a adăugat Lungu.

De altfel, şeful municipalităţii sucevene a spus că înţelege nemulţumirile şoferilor, cauzate de aglomeraţia din trafic generată de lucrările din oraş.

 „Este mult disconfort zilele acestea pentru şoferi, în oraş, dar trebuie să vedem şi partea plină a paharului, faptul că se asfaltează străzile”, consideră primarul Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier pe strada Universităţii va fi închis total, pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt.
 Vizualizări articol: 2978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Traficul rutier pe strada Universităţii va fi închis total, pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lungule trimis de
(21 mai 2015, 11:50:34
Fa apel si la cei de la Florconstruct ,pt modul cum asfaalteaza str. 22 Decembrie, bani sunt publici ,,nu se torna asfalt in cutrea mea''
2.   Calitatea asfaltului trimis de
(21 mai 2015, 15:24:50
Daca nu se inchid corespunzator porii asfaltului cu nisip bitumat si compactorul cu pneuri, va tine asfaltul fix pana la anul pe vremea asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine cu dovlecei și verdeață Făină, apă, sare şi un grăunte de drojdie... patru ingrediente care dau viaţă celui mai important preparat de pe mesele noastre: pâinea. Din punct de vedere al simbolisticii, pâinea reprezintă elementele primordiale: pământul, apa... Citeşte