Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2015 - Anul XX, nr. 115 (5927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vot favorabil

Senatoarea Steliana Miron salută dublarea alocaţiei pentru copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea liberală de Suceava Steliana Vasilica Miron a salutat votul de ieri din Camera Deputaţilor, în urma căruia alocaţia pe care copiii o vor primi din partea statului s-a dublat, de la 42, la 84 de lei.

„Este un subiect pe care l-am ridicat pentru prima dată în urmă cu aproximativ doi ani. Am spus-o şi atunci şi o repet: este crimă cu premeditare să-i ceri unei mame să întreţină un copil cu mai puţin de 10 euro pe lună. Am observat că s-a spus că nu se ştie de unde se vor atrage 1,8 miliarde de lei anual pentru plata alocaţiei, dar răspunsul este simplu: trebuie stopat furtul naţional şi banii redirecţionaţi către programe care să vină în sprijinul locuitorilor acestei ţări”, a arătat Steliana Miron.

Dublarea alocaţiei pentru copii a fost aprobată ieri de Camera Deputaţilor fără nici un vot împotrivă. Din numărul total al deputaţilor prezenţi 332 au votat "pentru", iar doi s-au abţinut.

Pentru ca această creştere să poată fi aplicată mai este nevoie doar ca preşedintele Klaus Iohannis să promulge legea.

Pe de altă parte, premierul Victor Ponta a declarat că Guvernul va duce la îndeplinire deciziile Parlamentului şi că pentru acest an resursele financiare sunt asigurate.

„Guvernul duce la îndeplinire deciziile Parlamentului şi la un vot atât de consistent trebuie să ne conformăm. Mă bucur că o măsură de stânga este sprijinită şi de liberali. Impactul financiar pentru acest an este de 900 milioane de lei, îl vom acoperi cu siguranţă. Pentru bugetul pe 2016 vreau sprijinul Parlamentului ca această măsură să rămână în vigoare. Ne vom supune voinţei Parlamentului, pentru acest an vom asigura resursele financiare şi vrem şi sprijinul Parlamentului pentru resursele din anii viitori", a declarat Victor Ponta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatoarea Steliana Miron salută dublarea alocaţiei pentru copii.
 Vizualizări articol: 1681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Senatoarea Steliana Miron salută dublarea alocaţiei pentru copii2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine cu dovlecei și verdeață Făină, apă, sare şi un grăunte de drojdie... patru ingrediente care dau viaţă celui mai important preparat de pe mesele noastre: pâinea. Din punct de vedere al simbolisticii, pâinea reprezintă elementele primordiale: pământul, apa... Citeşte