Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 apr 2015 - Anul XX, nr. 81 (5893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Dispariţie

Pompierii caută în râul Suceava un bărbat care a plecat la pescuit cu crâsnicul în miez de noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava caută, de duminică, trupul unui bărbat din oraşul Liteni despre care se bănuieşte că s-ar fi înecat în râul Suceava. Ilie Şuleru, în vârstă de 55 de ani, din Siliştea - Liteni, a dispărut din noaptea de 4 spre 5 aprilie, după ce a plecat în plină noapte la pescuit cu crâsnicul. Toate indiciile duc spre varianta unui sfârşit tragic al bărbatului.

Poliţia a fost sesizată de dispariţie duminica trecută, în jurul orei 12.20, de către concubina bărbatului. Aceasta a relatat că sâmbătă noapte, în jurul orei 23.00, concubinul său a plecat de acasă spre râul Suceava, spunându-i că merge la pescuit. A doua zi, văzând că bărbatul nu s-a mai întors, femeia a început să-l caute, însă fără rezultat.

Din ancheta demarată de poliţie rezultă că bărbatul a consumat alcool sâmbătă după-amiază, cu o rudă, după care, în plină noapte, cei doi au plecat cu o căruţă spre râul Suceava, în zona „Podul nemţilor”, la pescuit. Bărbatul care se afla cu Şuleru susţine că a plecat în scurt timp din zonă. Martorul a relatat că bărbatul a rămas la pescuit pe un dig betonat şi a intrat în apă cu crâsnicul.

Operaţiunile de căutare ale pompierilor, cu o barcă pneumatică, nu au avut rezultat până ieri după-amiază. Apa este foarte rece, iar debitul ridicat. De asemenea, în zona în care se bănuieşte că s-a înecat bărbatul, în apropiere de podul de cale ferată, sunt foarte multe materiale scufundate în care ar putea fi prinsă victima.

Bărbatul dispărut, tată a trei copii, plecase la braconat pentru a avea peşte în ziua de Florii, când este dezlegare la peşte.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii caută în râul Suceava un bărbat care a plecat la pescuit cu crâsnicul în miez de noapte.
 Vizualizări articol: 2639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii caută în râul Suceava un bărbat care a plecat la pescuit cu crâsnicul în miez de noapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care crasnic trimis de
( 8 apr 2015, 23:15:32
nu i mai satura de braconat....cu plase cu setci ,la coasa ,curent.
saracul peste e exterminat ca pe vremea foametei,.
se mai duc si chiori de beti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Miel în sos de iaurt, ca la machidoni Suntem in cea de a doua zi a Saptamanii Mari, ce va incheia Postul Pastilor cu celebrarea Invierii lui Hristos. Se zice ca in Martea Seaca nu se munceste, pentru a nu ramane fara grane sau fara animale. Cei care mananca in aceasta zi graunte, de... Citeşte