Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 apr 2015 - Anul XX, nr. 81 (5893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


PSD nu uită şi nu iartă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vă propun un alt unghi din care să priviţi decizia Simonei Halep de a sări peste meciul din FED Cup, care urmează a se disputa în Canada. Trei foşti sportivi, doi dintre ei chiar vârfuri în domeniul lor, au găsit nimerit să critice alegerea Simonei, apăsând pe butonul pe care scrie „Ţărişoară”. Aceştia sunt Ilie Năstase, Gabriela Szabo şi Alin Petrache. Ei bine, ce mai au aceştia în comun, în afară de statutul de foşti sportivi! Păi, PeSeDe... Năstase este senator, candidând în Argeş din partea alianţei PSD-UNPR-PC. Szabo este ministrul Tineretului şi Sportului din partea PSD. Petrache este preşedintele COR (Comitetul Olimpic Român), funcţie pe care a câştigat-o cu sprijinul PSD, în detrimentul unor nume uriaşe ca Octavian Bellu şi Elisabeta Lipă.

În vara lui 2014, deci înainte de alegerile prezidenţiale, când Victor Ponta era pe cai mari, acesta a încercat în repetate rânduri să-şi lege numele de cel al Simonei Halep. A ţinut să-i înmâneze personal trofeul câştigat la turneul de la Bucureşti, prilej cu care s-a umplut de respect din partea publicului, altul decât cel pe care-l aştepta. Spre lauda ei, Simona a rezistat pressingului şi nu s-a implicat politic prin susţinerea vreunui candidat. Acest lucru nu le-a căzut bine pesediştilor, dar lovitura a venit după alegeri, când Simona s-a băgat în seamă cu Iohannis, adresându-i acestuia şi o invitaţie la un meci demonstrativ. Iată că pesediştii nu au uitat şi de aceea o taxează acum, la primul prilej. Care prilej mai e şi artificial creat, deci cu atât mai dezamăgitor că foşti sportivi aleg să plătească astfel de poliţe.

Am fost bucuros să văd că toţi cei care urmăresc tenisul şi ale căror păreri le preţuiesc au apreciat alegerea Simonei ca fiind absolut logică. Apoi, însuşi faptul că ea este în Top 3 WTA şi câştigă turnee importante face să se vorbească despre România, măcar de-ar continua aşa! Adrian Georgescu a fost foarte inspirat cu statistica de pe blogul său: Simona a participat până acum la FED Cup de aproape tot atâtea ori cât Serena şi Şarapova la un loc!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD nu uită şi nu iartă.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
PSD nu uită şi nu iartă5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Miel în sos de iaurt, ca la machidoni Suntem in cea de a doua zi a Saptamanii Mari, ce va incheia Postul Pastilor cu celebrarea Invierii lui Hristos. Se zice ca in Martea Seaca nu se munceste, pentru a nu ramane fara grane sau fara animale. Cei care mananca in aceasta zi graunte, de... Citeşte